Fatih'te operasyon! Bidonlar ele verdi

Güncelleme Tarihi:

Fatihte operasyon Bidonlar ele verdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2018 11:19

Fatih'te bir iş merkezine sahte içki operasyonu düzenlendi.

Haberin Devamı

İstanbul’da, bir kişinin bir iş merkezinin girişinden telaşla bidon taşıdığını gören Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri taşınan bidonlardan yola çıkarak sahte içki imalathanesini bastı. Operasyonda, sahte içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçerken gözaltına alınan 3 kişi sorgularının ardından serbest kaldı.

Güven Timleri Şube Müdürlüğü’nden bir ekip, Fatih’te bir iş merkezinin girişinde siyah poşetler içinde beyaz bidonlar gördü. Bidonların bir kişi tarafından telaşlı bir şekilde bir araca yüklemesi üzerine iyice şüphelenen ekip harekete geçti. Bidonları taşıyan kişi gözaltına alındı. Adının B.C. olduğu anlaşılan kişinin bidonları çıkardığı işyerine baskın düzenlendi. İşyerinin sahte içki imalathanesi olduğu belirlenirken yapılan aramada, 9 bin içki şişesi kapağı, 90 bin adet TAPDK ibareli bandrol, 10 bin 400 adet farklı markalara ait içki şişesi etiketi, 23 bidon içinde etil alkol olduğu değerlendirilen 575 litre sıvı madde ve 61 adet farklı markalara ait boş içki şişesi ele geçti.

Haberin Devamı

İmalathanedeki H.B. ve B.K. da gözaltına alındı. B.C., H.B. ve B.K. Emniyetteki sorgularının ardından savcılık talimatıyla serbest kaldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!