Fatih Köprüsüïnde onarım var

Güncelleme Tarihi:

Fatih Köprüsüïnde onarım var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2000 00:00

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde bu akşam başlayacak asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle bazı şeritler trafiğe kapatılacak.
Haberin Devamı

Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, köprü üzerindeki asfalt yenileme çalışmalarının bugün saat 22.00'de başlayacağı ve 4 Eylül Pazartesi günü saat 06.00'da sona ereceği kaydedildi.

Aralıksız bir gün boyunca sürdürülecek çalışmalar için otoyol üzerinde standart üstü ''çalışma mahalli trafik işaretleme tedbirleri'' uygulanacağı belirtilen açıklamada, köprü üzerindeki çalışmaların Ankara-Edirne istikametinde olacağı, önce sağ iki şeridinkapatılacağı, buradaki çalışma bitince sol iki şeride geçileceği bildirildi.

Açıklamada, bütün çalışma süresince köprünün 3 gidiş, 3 geliş trafiğe açık kalacağı belirtilerek, çalışmalar sırasında sürücülerin alternatif yolları kullanmaları, yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiği kaydedildi.

Açıklamada, çalışmalara ait program hazırlanırken, teknik aciliyet,mevsim şartları, günlük trafik şartları ile okul ve tatil trafiği gibikonuların dikkat ve titizlikle incelendiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!