Fantezi CD’sinden hangi ünlü çıktı

Güncelleme Tarihi:

Fantezi CD’sinden hangi ünlü çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2007 08:37

İstanbul'un Fulya semtindeki lüks evinde 10 ay önce öldürülen travestinin seks videosunda, oyuncu Arzu Yanardağ’ın boşanmak üzere olduğu eşi A.S'nin görüntüsü tespit edildi. Polise 17 Ekim 2006 tarihinde gelen bir ihbarda Fulya’daki lüks evinde yaşayan “Yasmin” lakaplı F.P. adlı travestiden haber alınamadığı bildirildi.

Haberin Devamı

Bu ihbar üzerine Fulya’daki adrese giden polis, kapalı kapıyı çilingirle açarak içeri girdi. Polis, 200 metrekarelik evde yaptığı aramada “Yasmina” lakaplı F.P.’yi kanlar içinde yerde yatarken buldu. F.P.’nin kafasına sıkılan kurşunla öldürüldüğü anlaşıldı.

Evde inceleme yapan polis, arkadaşlarının ifadelerine göre F.P.’nin 2 cep telefonunun kayıp olduğunu belirledi. F.P.’nin yakın zamanda kimlerle görüştüğü ve müşterilerin kim olduğunun tespit edilmesi için evde yapılan aramada, F.P.’nin müşterileriyle birlikteyken çekilen görüntülerinin yer aldığı çok sayıda CD ve bir ajanda incelenmek üzere alındı. CD’lerde, travesti F.P.’nin müşterilerle girdiği fantezilerinin yer aldığı görüldü. Tüm görüntüleri incelemeye alan polisin dikkatini, cinayet tarihine yakın bir zamanda F.P. ile ilişkiye giren bir kişi çekti. Tanınmamak için yüzüne havlu koyan kişinin kimliğini belirlemek için soruşturma derinleştirildi.

Haberin Devamı

F.P.’nin travesti arkadaşlarından biri, yüzüne havlu koyan kişiyi vücudundan tanıyarak polise ismini verdi. Yapılan incelemede bu kişinin, oyuncu ve manken Arzu Yanardağ ile bir yıl önce evlenen ve boşanma davaları devam eden Ali Sertel olduğu ortaya çıktı. İlişki esnasında yüzünü havlu ile kapatan kişinin kendisi olduğunu itiraf eden S.., zaman zaman F.P.’yle ilişkiye girdiğini belirtti. Sıra dışı birliktelikleri olduğunu söyleyen S., ilişkinin fantezi amaçlı kameraya alındığını belirtti. Cinayetle bir bağlantısı olmadığı belirlenen A.S., ifadesinin ardından Asayiş Şubesi’nden ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!