‘Falcı’nın iddiası bile araştırıldı! Korhan Hoca’dan 73 gündür iz yok

Güncelleme Tarihi:

‘Falcı’nın iddiası bile araştırıldı Korhan Hoca’dan 73 gündür iz yok
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2023 07:00

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, Doberman cinsi eğitimli köpeği ‘Tina’ ile 17 Haziran’da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan ekonomist Korhan Berzeg’i (83) arama çalışmalarından hiçbir sonuç alınamadı. Dron ve İHA’ların da kullanıldığı aramalarda, bu zamana kadar 250 kilometrekare alan havadan ve karadan tarandı.

Haberin Devamı

Yetkililerden alınan bilgiye göre, teknik ve fiziki takibin yanı sıra yapılan ihbarları da değerlendiren ekipler, Korhan Berzeg olduğu söylenen 2 kişiye ulaştı. Ancak bu kişilerin, Berzeg ile benzerlik gösteren, aynı kıyafeti giyen ve yanlarında köpekleri olan farklı kişiler olduğu ortaya çıktı. Samsun’da yaşayan ve metafizikle uğraştığını söyleyen bir kişinin, Berzeg’in, Armutlu Mahallesi’ndeki evinin yakınlarındaki bölgede olabileceği ihbarı da araştırıldı. Söylenen bölgeye giden ekipler, burada da hiçbir ize rastlamadı.

BANKA HESAPLARI İNCELENDİ

MİT’in de katıldığı arama çalışmaları kapsamında, Berzeg’in Gönen ve İstanbul’daki evlerinde savcılık kararıyla arama yapılıp bilgisayarları incelendi. Savcılık, şüpheli olarak 20 kişinin ifadesini aldı. Berzeg’in kaybolduğu gün, bölgeden geçen 40 aracın sürücüleri de sorgulandı. Berzeg’in takibe alınan banka hesaplarında da kaybolduğu günden bu yana herhangi bir hareketlilik belirlenmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!