Falçatayla barışa geldi

Güncelleme Tarihi:

Falçatayla barışa geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2011 00:00

2 ay önce boşandığı eşinin kapısına dayanan işsiz koca reddedilince elindeki falçatayla bir çocuk annesi kadının yüzünün sol tarafını kesti.

İZMİR’in Bornova İlçesi’nde, 5 yıllık evliliğin ardından 3 yıldır ayrı yaşayan Hıdır Gökçeoğlu (35) ve Zeynep Karadavut (28) çifti, 2 ay önce boşandı. İddiaya
/images/100/0x0/55eadc36f018fbb8f89b5172
göre, boşanmayı kabullenemeyen Gökçeoğlu, önceki gün içki içtikten sonra, 22.00 sıralarında aynı zamanda teyzesinin kızı olan eski eşinin ailesiyle birlikte yaşadığı daireye gitti. Daha önce mobilyacılık yapan işsiz Gökçeoğlu, eski eşine tekrar bir araya gelmek istediğini söyledi.

Yerde tekmeledi

Reddedilince de yanında bulunan falçatayı çıkararak, Karadavut’un yüzünün sol tarafını, kulak hizasından başlayıp ağzının köşesine kadar yaraladı. Eski eşi, kan içinde yere düştükten sonra da onu tekmeleyip kaçtı. Sesleri duyunca kapıya koşan anne ve baba Karadavut, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, Karadavut’u hastaneye kaldırdı. Olayın ardından kaçan Gökçeoğlu ise yakalanıp gözaltına alındı. Çiftin 4 yaşında bir kızları bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!