Failleri biliyoruz

Güncelleme Tarihi:

Failleri biliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2011 00:00

4 partilinin istifasına yol açan kasetleri değerlendiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, “Yerli, yabancı konsorsiyumun organizasyonu. Kimin yaptığını biliyoruz, seçimden sonra açıklarız” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, 4 parti yöneticisinin istifasına neden olan kaset olaylarını değerlendirirken “En az 3- 4 aylık görüntüler. Bu bir ekip çalışması. Yerli, yabancı konsorsiyumun organizasyonu. Kimin yaptığını biliyoruz, seçimden sonra açıklarız” dedi.

Ekici, Kanal A televizyonunda katıldığı Görüş Farkı adlı programda şunları söyledi: “Basit bir olay değil. İnsanları takibe almışlar, gizlice mekanlarına girilmiş, ses, kayıt cihazları ustalıkla yerleştirilmiş ve yayınlamak için zamanı beklenmiş. Partimizde kısa süreli bir travmaya yol açtı. Ama inanın halkın gündeminde bu yok. Halk bu oyunun ne amaçla oynandığını fark etti. İçeriğine elbette halk da biz de katılmayız. MHP’lilerin öyle boynu büyük filan değil. Şerefle geziyoruz, her yerde alkışlanıyoruz. Biz tahminle konuşmayız. Zamanı geldiğinde ispatlarız. Bunların daha rahat konuşulacağı ortam gelecektir. Hesap edemedikleri şu var: MHP, cıva gibi bir partidir, özgül ağırlığı fazladır.

MHP, kolay yutulacak lokma da değildir. Emekli paşalara benzemez. Onlara yapılan operasyon MHP’ye yapılamaz. MHP, yanlışlardan ders çıkararak yoluna devam eder. “(PKK’nın kasetlere tepki göstermesi konusunda) Demek ki kendilerine özgü fikir ahlakları, namusları var. Takdir duygusuyla söylemiyorum ama kendi içlerinde tutarlı fikir namusu var demek ki.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!