Facebook'ta tanıştığı öğretim görevlisine kıskançlık bıçağı

Güncelleme Tarihi:

Facebookta tanıştığı öğretim görevlisine kıskançlık bıçağı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2010 16:34

İZMİR'de garsonluk yapan 23 yaşındaki Cengiz T., internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı Namık Kemal Üniversitesi'nde retim görevlisi olarak çalışan 32 yaşındaki Çiğdem A.'yı, geldiği Tekirdağ'da bacağından bıçakladı. Polis tarafından gözaltına alınan Taşkıran, “Yanında başka erkekleri görünce çılgına döndüm” dedi.

Haberin Devamı

Olay bugün öğle saatlerinde Değirmenaltı Mahallesi'nde bulunan Namık Kemal Üniversitesi kampusunda meydana geldi. İzmir'de garsonluk yapan Cengiz T. , Facebook'ta öğretim görevlisi Çiğdem A ile tanıştı. İnternet ortamında arkadaş olan ikili internet üzerinden sohbetleri sürdü.

Çiğdem A'ya duygusal olarak bağlanan Cengiz T., bu sabah Tekirdağ'a geldi. Genç adam, kampus kapısındaki güvenlik görevlilerine öğretim görevlisi Çiğdem A. ile görüşeceğini söyledi. Güvenliğe kimliğini bırakan Cengiz T. üniversite binasında Çiğdem A'yı bulup konuşmaya başladı. İkili arasında kısa süre sonra tartışma çıktı. Bu sırada genç adam, cebimden çıkardığı bıçağı Çiğdem A.'nın sol bacağına sapladı. Daha sonra koşarak kaçan Cengiz T, özel güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Haberin Devamı

Kanlar içinde kalan Çiğdem A, çağrılan ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç akademisyenin hayati tehlikesinin bulunmadığı tedavisinin devam ettiği belirtildi. Genç adamın garson olduğunu söylemediği, Çiğdem A'ya kendisini farklı tanttığı öğrenildi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Cengiz T., “2 ay önce internette tanıştıktan sonra sohbetlerimiz hep sürdü. Duygusal olarak ona bağlanmaya başladım. Ama onun başka kişilerle görüştüğünü öğrendim. Geldiğimde de yanında başka erkekleri yanında görünce sinirlenip bıçakladım. Biran için kendimi kaybettim” dediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!