F.Bahçe eski yöneticisi Aydınlar kaza geçirdi

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe eski yöneticisi Aydınlar kaza geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2006 17:47

Acıbadem Sağlık Grup Başkanı ve Fenerbahçe eski Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Aydınlar'ın da içinde bulunduğu otomobil, Yalova'nın Çiftlikköy İlçesi yakınlarında başka bir otomobille çarpıştı. Kazada, 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Kolu kırılan Aydınlar'a ilk müdahale Yalova Devlet Hastanesi'nde yapıldı.

Haberin Devamı

Kaza, öğlen saatlerinde, Yalova'nın Çiftlikköy İlçesi Işıklar Mevkii'nde meydana geldi. İstanbul'dan Yalova'ya giden 40 yaşındaki Ahmet İçöz'ün kullandığı 34 ASG 55 plakalı Mercedes marka otomobil, karşı yönden gelip kavşaktan dönüş yapmak isteyen 75 yaşındaki Rafet Başarır'ın kullandığı 10 U 0615 plakalı Renault Toros marka otomobille çarpıştı. Kazada Mercedes marka otomobilde bulunan Acıbadem Sağlık Grup Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Dr. Metin Çakmak ve diğer araçta bulunan Rafet Başarır ile yanında oturan 74 yaşındaki Melahat Akalp yaralandı. Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Melahat Akalp'in durumunun ağır olduğu, Aydınlar'ın kolunda kırıklar olduğu belirtildi.

İlk tedavileri Yalova Devlet Hastanesi'nde yapılan yaralılar Melahat Akalp, Dr. Metin Çakmak ile Rafet Başarır, daha sonra ambulansla İstanbul Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Mehmet Ali Aydınlar ise basın mensuplarının görüntü almaması için, hastanenin morg kapısından çıkarak 34 EPS 87 plakalı bir cipe bindi ve İstanbul'a gitti.
Kazayı haber alınca hastaneye gelen Kocaeli Acıbadem Hastanesi ortaklarından Selahattin Uzuner, Aydınlar'ın sağlık durumunun iyi olduğunu sadece kolunda kırık olduğunu söyledi. Kazayla ilgili soruşturmaya Yalova Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!