Evli ve Öfkeli 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Evli ve Öfkeli 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 10:40

Evli ve Öfkeli dün akşam eğlenceli bir bölümle ekranlara geldi. Evli ve Öfkeli'nin dün yayınlanan son bölümünde Tarık, Dilek'i Sevda'nın teklifini kabul etmesi için ikna eder. Engin'in mahkeme çıkışı Tarık'a öfke dolması Dilek ve Tarık için bambaşka bir serüveni başlatır. Evli ve Öfkeli hayranları şimdi 30.bölüm fragmanını merak ediyor ancak dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

Evli ve Öfkeli seyirciyi güldürmeye devam ediyor. İlgiyle takip edilen Evli ve Öfkeli dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Reklam filmi çekimlerinde bir araya gelen Seray ve Deniz arasında neler yaşanacak? Esra ve Murat'ın gizli ilişkileri bir isim daha öğreniyor.  

 

29. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Haberin Devamı

Tarık, Dilek'i Sevda'nın teklifini kabul etmesi için ikna eder. Engin'in mahkeme çıkışı Tarık'a öfke dolması Dilek ve Tarık için bambaşka bir serüveni başlatır. Reklam çekiminde bir araya gelen Seray ve Deniz için ipler neredeyse kopmak üzeredir. Dilek'in organize ettiği anneler günü yemeğinde Mine'nin Seray'a anlamlı bir sürprizi vardır. Cenk'in, annesi ve Mine için aldığı hediyelerin karışması ise Cenk'e ecel terleri döktürecektir. Esra ve Murat'ın gizli ilişkileri Efkan Müdür'de hayal kırıklığı yaratır. Murat, Yıldırım'ın da katkısıyla zorlu bir sürece girer...

Dilek, Seray, Esra ve Mine; Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da! Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu! İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulurlar

Haberin Devamı

EVLİ VE ÖFKELİ 29. BÖLÜM FRAGMANI - 1

 

EVLİ VE ÖFKELİ 29. BÖLÜM FRAGMANI - 2

 

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Murat ve Esra, Yıldırım'a yakalandıklarından habersiz, birlikte geçirecekleri gece için plan yaparlar. Seray, Macit'in yeni ortağının İbrahim olduğunu öğrenince harekete geçerek Dilek'ten yardım ister. Seray'ın tek derdi ise İbrahim değildir. Cihan ile Deniz'i yüzleştirerek ilişkilerini açığa çıkarmayı hedefler. Dilek, Tarık'a güvenmeyerek hata yaptığının farkındadır. Engin'e ve Merve'ye rağmen affedilmek için çabalar. Mine, Cenk'in yaşadığı hayattan bunaldığını düşünmektedir. Letafet'in verdiği akıl ile hiç olmadığı bir kadın gibi hareket etmeye başlar. Yıldırım, Murat'a dost gibi davranırken bir yandan da kuyusunu kazmaktadır.

Merve'nin ortadan kaybolması Engin'in Tarık'a öfkelenmesine sebep olur. Dilek iyice arada kalmıştır. Esra ve Murat müfettiş problemini hallettikten sonra Efkan'a ilişkilerini açıklamaya karar verirler. Lakin Efkan'ın oğlu nişanı attığı için Murat açıklamaya cesaret edemez. Mine ve Cenk'i bebekleri ile ilgili bir sürpriz beklemektedir. Baharın keyfini çıkarmak için gidilen piknik ise Seray ve Dilek'in ortadan kaybolması ile yine içinden çıkılmaz bir duruma yol açacaktır. Şubeye gelen yeni baş komiser sürpriz bir kişidir ve beklenmedik gelişmelere neden olacaktır.

Haberin Devamı

Mine ve Cenk balayında yeni hayatları için pembe planlar yaparken Cenk'in ailesinin de onlarla ilgili detaylı planları vardır. Esra ve Murat müfettiş yüzünden ilişkilerinin başında gerilmişlerdir. Birbirlerine tekrarlanmaması için söz verirken yeni maceralara yol aldıklarından habersizdirler. Deniz sayesinde Cihan'a gelen single teklifi, Seray'ın her şeyi yanlış değerlendirmesiyle sonuçlanır. Tarık, Merve ile yaşadıklarından oldukça üzgündür. Tarık, Dilek ile ilgili kararını açıklamak için Merve'nin okuluna gider ancak Merve'nin herkesi ayağa kaldıracak başka bir sürprizi vardır.

Evli ve Öfkeli 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı

Hakan Eratik diziye sonradan dahil olan isimlerden

OYUNCULAR

Birce Akalay (Esra)

Haberin Devamı

Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı… Cihan'la evli.

Ebru Cündübeyoğlu (Seray)

Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

Yıldız Çağrı Atiksoy (Mine)

Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.

Ayça Erturan (Dilek)

Engin'in karısı, Merve'nin annesi… Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını… Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Sarp Akkaya (Murat)

Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

Serkan Altunorak (Tarık)

Haberin Devamı

Ünlülerin spor eğitmeni… Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam.

BAKMADAN GEÇME!