Evli kadının kâbus gecesi

Güncelleme Tarihi:

Evli kadının kâbus gecesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2009 00:00

Eşiyle tartıştıktan sonra evden çıkan genç kadın, sigara almak için gittiği büfe sahibi ile akrabasının tecavüzüne uğradığını iddia etti.

BURSA’da 2 yıllık evli 21 yaşındaki bir kadın, önceki akşam saatlerinde eşiyle tartıştıktan sonra dolaşmak için dışarıya çıktı. Genç kadın, sigara almak için 26 yaşındaki İ.S.’ye ait büfeye gitti. İddiaya göre, genç kadını üzgün gördüğünü söyleyen İ.S. yardıma ihtiyacı olup olmadığını sordu. Kadının eşiyle tartıştığını ve evi terk ettiğini öğrenen İ.S., ”Eşler arasında olur böyle şeyler, fazla takıntı yapma kafanı dağıt evine git” diyerek genç kadını teselli etti. Daha sonra kadını, dinlenmesi için kendi evine götüren İ.S., amcasının oğlu A.S.’yi de çağırarak birlikte olmak istedi.
İddiaya göre buna karşı çıkan genç kadını döven İ.S. ile A.S. tecavüz etti. Tuvalete gitme bahanesiyle odadan çıkan genç kadın, sokak kapısının kilitli olmadığını görünce evden kaçtı. Polis merkezine giderek durumu anlatan genç kadın, tecavüze uğradığını iddia edip, görevlilerden yardım istedi. Polis, kadının gösterdiği büfede A.S.’yi gözaltına aldı. İ.S. ise aranıyor. A.S. emniyet müdürlüğüne getirilirken, kendisini görüntüleyen gazetecilere gülerek, “Bilmediğiniz şeyi ne çekiyorsunuz? Gönüllü ilişki suç mu? Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi. Adliyeye sevk edilen A.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!