Evlerini uyuÅŸturucu imalathanesine çevirdiler

Güncelleme Tarihi:

Evlerini uyuşturucu imalathanesine çevirdiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2011 13:27

AVCILAR ve Esenyurt’ta düzenlenen operasyonda elebaşılığını Sait N’nin yaptığı 5 kişilik şebeke çökertildi. Operasyonun devamında imalathane olarak kullanılan evde yapılan aramada 9 kilo 785 gram ağırlığında 48 bin 925 adet ecstasy ve hap yapımında kullanılan 615 gram toz madde ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, projeli bir çalışmanın ardından 25 Nisan’da Avcılar ve Esenyurt’ta eş zamanlı operasyon düzenledi. Baskında Sait N., Ali Ö., Muharrem K., Hüseyin S. ve Mehmet Halil Ö. gözaltına alındı. İmalathane olarak kullanılan evde yapılan aramalarda 9 kilo 785 gram ağırlığında 48 bin 925 adet hap, toplam ağırlığı 615 gram ecstasy yapımında kullanılan toz madde, 10 gram kokain, uyuşturucu yapımında kullanılan bir pres makinesi, bu makineye ait kalıp ve uçlar ve boyalar ele geçirildi. Üst aramalarında ise 1 tabanca, 42 adet fişek ve 2 adet sahte sürücü belgesi ele bulundu. Uyuşturucunu bir kısmının buzdolabından çıktığı öğrenildi.

EVDE UYUÅžTURUCU Ä°MALATI / FOTO GALERÄ°

Ä°stanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen ÅŸebekenin elebaşılığını terör amaçlı propaganda yapmak suçundan kaydı bulunan Sait N.’nin yaptığı ortaya çıktı. Yetkililer zanlılardan Sait N.’nin elebaşı olduÄŸu, Hüseyin S.’nin uyuÅŸturucuyu piyasaya sürdüğü, diÄŸer 3 zanlının ise uyuÅŸturucu hapı imal ettiÄŸini belirtti. Elde edilen gelirin terör örgütüne aktarıldığı belirtildi.Â
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!