Evi soyulan imam, polise gitmeye utanmış

Güncelleme Tarihi:

Evi soyulan imam, polise gitmeye utanmış
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2009 14:01

TRABZON’da 1.5 ay önce evine hırsız giren ve yaklaşık 6 bin liralık ziynet eşyası çalınan imam Murat Yılmaz, utandığı için polise gitmedi.

Ancak hırsız kadın dün yakalanıp suçunu itiraf edince karakola çağırılan Yılmaz olayı anlattı ve teşhis ettiği kadından şikayetçi oldu.
Akçaabat İlçesi'nde imamlık yapan 40 yaşındaki Murat Yılmaz, 1.5 ay önce İnönü Caddesi Güner Apartmanı’ndaki evine girerken, apartman kapısında tanımadığı bir kadına rastladı. Daha sonra evine girince yaklaşık 6 bin lira değerindeki hasır bilezik, altın kolye ve alyansın çalınmış olduğunu farkeden Yılmaz, polise başvurmadı.

İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, dün ihbar üzerine Kayseri nüfusuna kayıtlı 28 yaşındaki Fatma Pınar’ı hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına aldı. İfadesinde girdiği evleri tarif eden Pınar’ın verdiği bilgiler doğrultusunda karakola çağrılan imam Murat Yılmaz, hırsız kadını teşhis ettikten sonra, “Mahallenin imamı olduğum için, dedikodu olacağı ve yanlış anlaşılacağı endişesiyle polise başvurmadım” dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!