Eskişehir'de kayıp öğretmen hala bulunamadı

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirde kayıp öğretmen hala bulunamadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2010 14:12

Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde 15 Martta kaybolan öğretmenin bulunması için Sakarya Nehrinin geçtiği kıyı şeridinde ve ormanlık alanlarda yeniden arama çalışmalarına başlandı.

15 Martta kaybolan Mihalgazi İlköğretim Okulu fen bilgisi öğretmeni Mehmet Ali Örkmez'in (30) bulunması için başlatılan çalışmalar kapsamında Eskişehir DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından Sakarya Nehri üzerindeki barajların kapakları kapatıldı.

Mihalgazi sınırından başlatılan arama çalışmaları Bilecik'in İnhisar ilçesi sınırlarına kadar devam etti.

Yaklaşık 100 kişilik jandarma ile avcılardan oluşan ekip karada ve ormanlık bölgede aramayı sürdürüyor. Sakarya Nehrinin kıyı şeridi ile ormanlık alanlar, dalgıçlar, emniyet ve güvenlik güçlerinden oluşan ekiplerce taranacak.

OLAY

Mihalgazi İlköğretim Okulunda öğretmen olarak görev yapan Ahmet Altay, Mustafa Derin, Abbas Kaplan, Sinan Çektemir ve Mehmet Ali Örkmez 15 Martta akşam saatlerinde gezmek için ilçe dışına çıkmış, Altay'ın kullandığı otomobil Sakarıılıca Kaplıcalar çıkışında, yol kenarındaki bir kayaya çarpması sonucu maddi hasarlı kaza meydana gelmişti.

Kazadan sonra aynı araçla ilçeye gelen öğretmenlerden bekar Mehmet Ali Örkmez, konakladığı lojmana 500 metre kala Sakarya Nehrinin geçtiği yol kenarında inmiş, öğretmenler sabah okula geldiklerinde Örkmez'in gelmediğini fark etmeleri üzerine durumu jandarma ve emniyete bildirmişlerdi. Örkmez'in ailesi de kayıp müracaatında bulunmuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!