Eskişehir’de etkili olan kar, yolları kapattı

Güncelleme Tarihi:

Eskişehir’de etkili olan kar, yolları kapattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2021 13:46

ESKİŞEHİR’in ilçelerinde etkili olan kar yağışı kırsal mahallelerde yolların kapanmasına neden oldu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Çifteler, Mihalıççık ve Tepebaşı ilçelerinde yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Haberin Devamı

Eskişehir’in Çifteler, Mihalıççık ve Tepebaşı ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. İlçeler kısa sürede beyaza bürünürken, kırsal mahallelere giden yollarda ulaşım aksadı. Çifteler ilçesinde Arslanlı, Mihalıççık ilçesinde Yalımkaya, Otluk, Yeşilyurt Yayla, Karaçam, Narlı, Sekiören yolları ile Tepebaşı ilçesinde Çalkara, Behçediye, Tekeciler Atalay Tekke, Bozdağ, Hekimdağ, Tandır ve Danışmet mahallelerinde yollar kapandı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar nedeniyle kapanan yollarda çalışma başlattı. Yol açma çalışmaları iş makineleriyle devam ediyor.

Eskişehir’de etkili olan kar, yolları kapattı
ULAŞIMA KAPALI YOL KALMADI

Eskişehir’in ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan kırsal mahalle yolları Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerince geceden bu yana yapılan çalışmaların ardından ulaşıma açıldı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler kırsalda etkili olmaya başlayan kar yağışı ile birlikte ulaşıma elverişsiz hale gelen yollarda karla mücadele ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı. Ekipler şehir merkezinin Bozdağ, Hekimdağ gibi yüksek kesimleri başta olmak üzere İnönü, Mihalıççık, Seyitgazi, Sivrihisar, Han gibi kar yağışının yoğun olduğu yerlerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kent merkezinde de ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kırsal alanda da belediyenin sorumluluğunda olan hiçbir yolun ulaşıma kapalı olmadığı bilgisini paylaştı.

 

BAKMADAN GEÇME!