Eskişehir'de basın sözcüsü piyasayı dolandırmış

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirde basın sözcüsü piyasayı dolandırmış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2008 13:20

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Cem A. piyasadan topladığı 10 milyon YTL ile ortadan kayboldu. Cem A.'nın yurtdışına kaçmış olabileceği iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü ve inşaat şirketi yetkilisi 30 yaşındaki Cem A'nın aralarında savcı, avukat ve doktorların da bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı öne sürüldü. Cem. A.'nın yapımı devam eden apartmandaki bir daireyi 3-4 kişiye satarak para aldığı öne sürüldü. Mağdurlar, Cem. A.'nın ortadan kaybolmasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

 

Alınan bilgilere göre daha önce Eskişehirspor yönetim kurulu üyesi olan ve geçtiğimiz Şubat ayında Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcülüğü görevine getirilen Cem. A.'nın , daha önce vefat eden babası Remzi A'nın inşaat ve müteahhitlik işini yürüttüğü belirtildi.

 

İddialara göre, Atatürk Bulvarı'nda ile kentin değişik yerlerinde "Remzi A. İnşaat" şirketi adıyla apartman ve apart daireler yapan Cem. A.'nın bu dairelerin her birini 3-4 kişiye satmak için peşinat alıp sözleşme imzaladı. Atatürk Bulvarı'ndaki yapımı süren bir apartmandaki 11 daireyi 27 kişiye satmak için işlem yaptığı öne sürülen Cem. A.'nın ayrıca 3 bankadan da yüklü miktarda kredi çektiği kaydedildi.

 

Haberin Devamı

Eskişehirspor'un Play-Off maçlarında Süper Lig'e çıkmasının ardından ortadan kaybolan Cem. A.'nın annesi, eşi  ve 6 aylık oğlu  ile birlikte yurt dışına kaçtığı da iddialar arasında bulunuyor. Cep telefonu kapalı olan Cem. A.'nın piyasayı 10 milyon YTL'ye yakın dolandırdığı iddia edilirken bazı mağdurların avukatları aracılığıyla cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundukları belirtildi.

 

Aralarında savcı, avukat, doktor, bankacı, işadamı ve memurların bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı öne sürülen Cem. A.'nın hakkında soruşturma başlatıldığı ve yurt dışına çıkış yasağı getirildiği bildirildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!