Eski sevgiliden yeni sevgiliye 5 kurşun

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgiliden yeni sevgiliye 5 kurşun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2008 13:44

ANTALYA’da kumar oynattığı iddia edilen kahveci 42 yaşındaki Fahrettin Şimşek, dün gece tabancayla başında 5 el ateş edilerek öldürüldü.

Haberin Devamı

Cadde ortasında kanlar içinde yatan Şimşek'in olay sırasında yanında bulunan kadın arkadaşı N. Ç. , cesedine sarılarak feryat etti.

Antalya’da dün saat 22.30 sıralarında Sinan Mahallesi Hüsnü Karakaş Caddesi’nde bulunan bir pasajda kahvesi bulunan Fahrettin Şimşek, kimliği belirsiz kişiler tarafından başına tabanca ile 5 el ateş edilerek vuruldu. Pasajın girişinde meydana gelen silahlı saldırı sonucunda Şimşek olay yerinde yaşamını yitirdi. Saldırı sırasında yanında bulunan kadın arkadaşı N. Ç. , cadde ortasında kanlar içinde yatan cesede sarılarak, “Gitti gitti, kıyamam sana, ölmedin değil mi?” diye feryat yaktı. Sinir krizleri geçiren N. Ç.'i polisler sakinleştirmeye çalıştı. Kriz geçiren kadın daha sonra polis ekipleri tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak burada sakinleştirici tedavi uygulandıktan sonra ifadesi alınmak üzere Yenikapı Polis Merkezi’ne götürüldü. Şimşek’in cesedi ise otopsi yapılmak üzere Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, silahlı saldırıyı 25-30 yaşlarında 3 kişinin yaptığı ve siyah renkli bir otomobille olay yerinden kaçtıkları belirtilirken, kimlikleri tespit edilemeyen zanlıların bulunması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.  

Başından 5 el ateş edilerek cadde ortasında öldürülen Fahrettin Şimşek'in kahvesinde kumar oynattığı ve daha önce de bir dernek adına lokal işlettiği iddia edildi. Polis, cinayetin kumar borcu yüzünden işlenmiş olabileceği üzerinde duruyor.

Haberin Devamı

ESKİ SEVGİLİ CİNAYETTEN GÖZALTINDA

Antalya’da kahvecilik yapan Fahrettin Şimşek'i dün gece tabancayla başına 5 el ateş ederek cadde ortasında öldürdükleri iddiasıyla 3 kişi yakalandı. Öldürülen Şimşek'in, cesedinin başında ağlayan N. Ç.'nin sevgilisi olduğu ve cinayetin de bu nedenle işlendiği ortaya çıktı. Cinayeti kadının eski sevgilisi 46 yaşındaki kahveci Mehmet Erdoğdu ve adı açıklanmayan iki arkadaşının işlediği, zanlıların gözaltına alındığı bildirildi. Erdoğdu'nun bir süre birlikte yaşadığı Ç.'den ayrılmasının nedeni olarak Şimşek'i gördüğü belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!