Eski sevgili vahşeti

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgili vahşeti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2024 07:00

Ayşegül Çınar, bir süre önce ilişkisine son verdiği erkek arkadaşı M.A. tarafından evinde tabanca ile vurularak öldürüldü. Polis, olaydan sonra kaçan şüpheliyi saklandığı  gecekonduda yakaladı.

Haberin Devamı

Ankara Çankaya’da bir sitede oturan Ayşegül Çınar’ın (44) evine önceki akşam saatlerinde, bir süre önce ilişkisini sonlandırdığı eski erkek arkadaşı M.A. geldi. İddiaya göre, M.A. barışmak istediğini belirttiği Ayşegül Çınar’dan olumsuz yanıt aldı. Taraflar arasındaki görüşme tartışmaya dönüştü. Bunun üzerine M.A., yanında getirdiği tabanca ile Ayşegül Çınar’a ateş etti.

Eski sevgili vahşeti

CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

Ayşegül Çınar, vücuduna isabet eden kurşunlarla kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine çevredekilerin ihbarı ile adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Ayşegül Çınar’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ayşegül Çınar’ın cenazesi, ailesine teslim edilerek toprağa verilmek üzere Konya’ya götürüldü.

Haberin Devamı

Ayşegül Çınar’ı öldürdükten sonra kaçan M.A., Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışmasıyla, Sincan’da saklandığı gecekonduda yakalandı. M.A. gözaltına alınırken, olayda kullandığı silah da kaçarken attığı çevreyolunun kenarında bulundu.

BAKMADAN GEÇME!