Eski nişanlısını, bakıcılığını yaptığı çocukla birlikte kaçırdı

Güncelleme Tarihi:

Eski nişanlısını, bakıcılığını yaptığı çocukla birlikte kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2007 08:36

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde, 28 yaşındaki Sabahat İnanç, bakıcılığını yaptığı 3 yaşındaki Zeynep Ogutmen ile birlikte eski nişanlısı 30 yaşındaki Derviş Yelken tarafından kaçırıldı.

Haberin Devamı

Küçük kız, bir süre sonra ilçe çıkışındaki bir markete bırakılırken, genç kız ile eski nişanlısı kayıplara karıştı.
Olay, bu akşam saat 19.00 sıralarında, Piri Reis Mahallesi'nde meydana geldi. Servet Gıda Pazarı'nın sahibi işadamı Servet Ogutmen'in kızı 3 yaşındaki Zeynep ve bakıcılığını yapan Sebahat İnanç, şoförü de bulunan özel otomobille alışverişe çıktı.

İddiaya göre, Piri Reis Mahallesi girişinde, İnanç'ın eski nişanlısı inşaat işçisi Derviş Yelken tarafından otomobilin önü kesildi. Şoförü silah zoruyla indiren Yelken, içinde İnanç ve Zeynep Ogutmen'in bulunduğu otomobili kaçırdı. Bir süre sonra otomobili otoyol üzerinde terkeden Yelken, 31 VA 676 plakalı bir başka otomobille kaçmaya devam etti.

Olayın polise bildirilmesinin ardından şehir giriş çıkışlarını tutan polis ekipleri, Yelken'e cep telefonundan ulaşmayı başardı. Polislere eski nişanlısını sevdiği için kaçırdığını ve amacının çocuğun ailesinden fidye istemek olmadığını söyleyen Derviş Yelken telefonu kapattı. Yelken ile bir kez daha irtibata geçilemedi. İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Zeynep'in ailesi ise endişe içinde kızlarının kurtarılmasını bekledi. Bu sırada Yıldırımtepe Mahallesi'nde, bir bakkal dükkanında 3 yaşlarında küçük bir kız çocuğunun olduğu ihbarı geldi. İhbarı değerlendiren ekipler, terkedildiği anlaşılan Zeynep Ogutmen'i alarak ailesine teslim etti. Yelken ise eski nişanlısıyla birlikte kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, Derviş Yelken ile kaçırdığı İnanç'ı arıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!