Eski kocasını vurdu, ikiye bölüp koliledi

Güncelleme Tarihi:

Eski kocasını vurdu, ikiye bölüp koliledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2007 00:00

Burdur’da dün öğle saatlerinde yaşanan olay, iddiaya göre şöyle meydana geldi: Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi’nde oturan ve bölgede hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Ersoy Gürhan (35), yaklaşık 1.5 yıl önce boşandığı iki çocuğunun annesi Arife Keleş’in (24) evine geldi.

Gürhan, iddiaya göre Semih Arı (26) ile nikáhsız yaşayan Keleş’e çocuklarını görmek istediğini söyledi. Eski eşinin başka bir erkekle nikáhsız yaşamasını ve çocuklarının da onların yanında kalmasını hazmedemeyen Gürhan, tartışmaya başladı.

Sevgilisi, polisi aradı

Çocukların sokakta oyun oynadığı sırada çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Sevgilisinin ruhsatsız tabancasını alan Keleş, eski eşini şakağından vurarak öldürdü. Keleş, daha sonra cesedi bıçak ve çekiçle belinden ikiye ayırıp boş bir TV kolisinin içine koyarak bantladı. Semih Arı, olanların şokunu atlatır atlatmaz bir fırsatını bulup gizlice polisi arayarak cinayeti anlattı, adresi verdi. Eve gelen polis ekipleri, Arife Keleş ile Semih Arı’yı gözaltına aldı.

Beni rahatsız ediyordu

Evde yapılan aramada, Ersoy Gürhan’ın kolilenmiş cesedinin yanı sıra, cinayetin işlendiği tabanca ile 6 mermi, 1 çekiç ve ekmek bıçağı ele geçirildi. Arife Keleş ifadesinde, boşandığı Ersoy Gürhan’ın uzun süredir kendilerini rahatsız ettiğini, hatta bu yüzden sürekli ev değiştirdiklerini anlattı. Keleş ile Arı işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!