Eski kocası boğazladı

Güncelleme Tarihi:

Eski kocası boğazladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2001 00:00


Teslime TOSUN-Şükrü AĞIRMAN/DHA
Haberin Devamı

ANTALYA POLİSİ ALARMDA

Çocuk bakıcısı Nevin'in katilini çocuklar gördü

2 çocuğu yan odaya gönderen eski koca, cinayeti işledikten sonra kayıplara karıştı. Antalya polisi canavar ruhlu kocanın peşine düştü.

Antalya'nın Şirinyalı Mahallesi'nde bir evde çocuk bakıcılığı yapan 22 yaşındaki Nevin Alakel, korkunç bir cinayete kurban gitti. Turizmci Hakan Polat ile Ziraat Mühendisi Işın Polat'ın çocukları 5 yaşındaki Okan ile 3 yaşındaki Aysu'ya bakıcılık yapan Nevin Alakel, öğleden sonra eve gelen bir kişi tarafından eşarpla boğulup öldürüldü.

TELEVİZYON SEYREDİN

Olay sırasında başka bir odada televizyon izleyen küçük çocuklar, daha sonra koltuğun üzerinde yatarken gördükleri bakıcılarının uyuduğunu zannederek cinayetin farkına varmadılar. Akşam saat 18.00 sıralarında işten dönen ev sahibi Işın Polat, uyandırmaya çalıştığı genç kadının öldüğünü anlayınca, panik içinde hemen polisi aradı.

UYUDUĞUNU ZANNETTİK

Selahattin Alakel'in öğleden sonra geldiğini anlatan çocuklar, ‘‘O amca bize (Siz diğer odada televizyon izleyin. Biz konuşacağız) dedi. Daha sonra salona geldiğimizde amca gitmiş, Nevin abla da koltukta uyuyordu. Biz yeniden diğer odaya geçip televizyon izlemeye devam ettik. Sonra da annemiz geldi’’ diye konuştular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!