Eski koca infazı

Güncelleme Tarihi:

Eski koca infazı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2004 01:45

Ayrıldığı eşi Zeynep’in kendi yanında çalışan Ziya Genç’le evlenmesini gururuna yediremeyen Osman Polat’ın intikamı kanlı oldu. İki yıllık amansız bir takipten sonra karı kocayı, Mersin’de bulup yol ortasında 12 kurşunla öldürdü.

İKİ yıl öncesine kadar İzmir'de pastane işleten 34 yaşındaki Osman Polat, 28 yaşındaki eşi Zeynep'ten 2 yıllık evlilikten sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Osman Polat, yeniden evlenmedi, eski eşi 6 ay sonra kocasının pastanesinde çalışan 24 yaşındaki Ziya Genç ile evlendi.

Karısının işçisiyle evlenmesini gururuna yediremeyen Osman Polat, aldatıldığı hissine kapılarak onları öldürmeye karar verdi. Zeynep ve Ziya Genç çiftini İzmir'de bulamayan Polat, Mersin'e taşındıklarını öğrendi. Mersin'e gelen Polat, tüm aramalara rağmen izlerine rastlayamadı. Mersin'e yerleşip VCD kiralama işyeri açan Polat, bu işten zarar edince birikimi olan parayla yaşamaya başladı.

VE İZLERİNİ BULDU

Genç çiftini aramaktan hiç vazgeçmeyen Polat, 1 ay önce Ziya Genç'in önce çalıştığı yeri sonra da evini belirledi. Sıla Zeren adında bir kız çocukları olan çifti takibe alan Polat, dün saat 15.00'te yolda önlerine çıktı ve tabancasını çekerek 12 el ateş etti. Karı koca, kanlar içinde cansız yere yığılırken, Osman Polat, annesinin kucağındaki Sıla Zeren'i alarak kaçtı. Polisin takibi sonunda yakalanan katil zanlısı, ‘‘Yolda giderken tesadüfen onlarla karşılaştım. Boşandığım karım, ‘Şerefsize bak. Yine karşımıza çıktı' deyince kendimi kaybedip silahla ateş ettim’’ dedi. Olan bitenlerden habersiz karakolda uyuyan Sıla bebek, öldürülen Ziya Genç’in ailesine teslim etti.

Sıla bebek cinayeti gördü

Zeynep ve Ziya Genç çifti, 12 kurşunla can verdi. Annesinin kucağındaki Sıla bebeği de alıp kaçan Osman Polat’ı yakalayan polisler, olanlardan habersiz yavruyu dedesine teslim etti.

Beni aldatıyorlardı

Osman Polat, eski eşinin işçisiyle evlenmesi üzerine ‘‘Beni önceden da aldatıyorlardı’’ düşüncesine kapılmış.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!