Eski koca dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Eski koca dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2007 17:27

ADAPAZARI’nda, Uğur Baltacıoğlu (29), boşandıktan sonra birlikte yaşamaya başladıkları eski eşi Sevim Malakçı'yı (24) öldüresiyle dövüp, defalarca bıçakladı. Kaldırıldığı hastanede 5 gün sonra kendisine gelen genç kadın, “Ayrılacağımı söyleyince beni dövüp bıçakladı, şikayetçiyim” dedi.

Sevim Malakçı 4 yıllık eşi Uğur Baltacıoğlu'ndan 1 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. 3 yaşında bir kız çocukları olan çift, ailelerinin araya girmesiyle 1.5 ay önce yeniden bir araya geldi. Birlikte yaşamaya başlayan çift, geçen pazar günü, Uğur Baltacıoğlu'nun çalışmaması yüzünden tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sevim Malakçı'yı öldüresiye döven Uğur Baltacıoğlu, çeşitli yerlerinden bir çok kez bıçaklayarak ağır yaraladı.

Kollarından ve bacaklarından bıçakla yaralanan Sevim Malakçı, hastaneye kaldırılırken, Baltacıoğlu tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Toyotasa Travmatoloji ve İlk Yardım Hastanesi’ne 5 gündür tedavi gören Malakçı, bugün kendine geldi. Olay anını tam olarak hatırlamadığını belirten genç kadın, “Ayrılacağımı söyledim. Daha önce de ayrılmıştık. Çalışmıyor, evine bakmıyordu. Beni bıçakladı, şikayetçiyim” diye konuştu.

Kızının başından ayrılmayan baba İbrahim Malakçı ise, kızının kaçarak evlendiğini, boşandıktan sonra çocukları olduğu için yeniden biraraya getirdiklerini söyledi. Baba İbrahim Malakçı, “Evine bakacağına, çalışacağına söz verdi. Fakat çalışmadı. Evine bakmadı. 2-3 kez ev düzdü. Kapora verip eşya aldı. Aldığı eşyaları ikinci ele sattı. 2 defa evini dağıttı. Kızım tekrar ayrılmak istediğini söyleyince, önce öldüresiye dövmüş, yumrukla başını gözünü kırmış, sonra da bıçaklamış” diyerek eski damadına lanet okudu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!