Eşiyle ilişkiye girip kaçıran babasını öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Eşiyle ilişkiye girip kaçıran babasını öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2008 15:28

BATMAN'da oturan 25 yaşındaki Eşref Ç, eşi, 24 yaşındaki Ş.Ç. ile ilişkiye girdikten sonra kaçıran babası 44 yaşındaki M.Necat Ç.'yi öldürdü. Eşini de ağır yaralayıp kaçtı.

Haberin Devamı

Eşref Ç, 3 yıl önce Ş.Ç. ile evlendikten bir süre sonra askere gitti. Geçimini seyyar satıcılık yaparak sağlayan 3 çocuk babası M.Necat Ç, iddiaya göre oğlunun askere gitmesinden sonra gelini Ş.Ç. ile ilişkiye girdi. Anne Azize Ç., evde kimsenin olmadığı sırada eşi ile gelinini uygunsuz yakalarken bir süre sessiz kaldı.

Anne, 2 ay önce askerden gelen oğluna durumu anlattı. Anne Ç, 20 gün önce eşini geliniyle yine uygunsuz durumda görünce, oğlu ile birlikte Cumhuriyet Savcılığı’'a suç duyurusunda bulundu. Gelini ile ilişkiye girdiği iddia edilen baba M.Necat Ç, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.


Kendisine iftira atıldığını iddia eden M.Necat Ç, üst mahkemeye itiraz ederken 3 gün tutuklu kaldığı cezaevinden tahliye edildi. M.Necat Ç, geçen hafta gelini Ş.Ç.'yi kaçırıp kentin Cumhuriyet Mahallesi'nde bir eve gizlendi. İşsiz olan Eşef Ç, bir hafta boyunca kaçan babası ile eşini ararken dün saat 21.00 sıralarında yerlerini buldu.

Haberin Devamı

Eşref Ç, yanındaki bıçakla babasını, ardından eşini yaraladı. Ç. kaçarken gürültü üzerine gelen komşuları M.Necat Ç'yi ölü, gelini Ş.Ç.'yi ağır yaralı bularak durumu polise bildirdi. Polisin hastaneye kaldırdığı ve durumu ağır olan Ş.Ç., Diyarbakır'daki Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kaçan Eşref Ç'yi yakalamak için başlattığı çalışmayı sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!