Eşini terkeden ablasını, başkasıyla görünce öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Eşini terkeden ablasını, başkasıyla görünce öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2007 14:36

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde, 15 yaşındaki O.K., eşini terk edip baba evine dönen 20 yaşındaki ablası Ayşe Aktaş'ı, tabancayla vurarak öldürdü. Olay sonrası yakalanan O.K., “Ablamı başkasıyla ilişkisi olduğu için öldürdüm. Ben vurmazsam babam onu öldürebilirdi” dedi.

Haberin Devamı

Gülbahar ve Halil K. çiftinin kızları Ayşe, 3 yıl önce elektrik tesisatçısı Serkan Aktaş ile evlendi. 2 yaşında çocukları bulunan çift, sürekli kavga edip geçimsizlik yaşamaya başlayınca Ayşe Aktaş, 10 gün önce minik oğlunu da yanına alarak Endüstri Meslek Lisesi Caddesi'nde oturan babaevine yerleşti. Kendisini bir başka erkekle ilişki kurmakla suçlayan ailesiyle sürekli tartışan Ayşe Aktaş, dün saat 17.30 sıralarında, evde kimsenin bulunmadığı sırada kendisinden 5 yaş küçük olan kardeşi O.K. tarafından tabancayla öldürüldü. Karnına isabet eden tek kurşunla yaşamını yitiren Ayşe Aktaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Cinayet sonrası tabancayla polise teslim olan O.K., önce silahın kaza sonucu ateş aldığını söyledi. Ardından suçunu kabul eden O.K., “Ablamın bir başka erkekle ilişkisi vardı. Onu ben vurmazsam babam öldürebilirdi. Bu yüzden elimi kana buladım” dedi.
Cinayetle ilgili soruşturmaya Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. O.K., ‘kasten adam öldürmek’ suçundan mahkemeye çıkartılacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!