Eşini öldürdü,pişman olup ambulans çağırdı

Güncelleme Tarihi:

Eşini öldürdü,pişman olup ambulans çağırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2007 12:51

ADANA’da 31 yaşındaki Süleyman Ariç, boşanmasına rağmen çocukları nedeniyle birlikte yaşamayı sürdürdüğü nikahsız eşi 29 yaşındaki Fadime Yılmaz’ı, iddiaya göre eve kendisinden önce bir erkeğin geldiğini, onu sevdiğini ve ayrılmak istediğini söylemesi üzerine kalbinden tek bıçak darbesiyle öldürdü. Ariç, daha sonra pişman oldu, polis ve ambulans çağırdı.

Haberin Devamı

 Ariç, daha sonra pişman oldu, polis ve ambulans çağırdı.

Olay, dün gece saat 01.00 sıralarında Hürriyet Mahallesi 10 sokak 17 numaralı evde meydana geldi. Klima tamircisi Süleyman Ariç, boşanıp, babaevine giden eşi Fadime ile ‘çocuklarımız ortada kalmasın’ düşüncesiyle iki odalı bir ev kiralayıp, birlikte yaşamaya başladı. Ancak 11 yaşında Mehmet ve 6 yaşında Miraç adında iki çocukları olan çift arasındaki geçimsizlik bir türlü sona ermedi.

Çocuklardan biri anneannesinde diğeri babaannesindde kalan Süleyman Ariç, dün eve alkollü geldi. İddiaya göre Fadime Ariç, eve kocasından önce bir erkeğin geldiğini, onu sevdiğini ve ayrılmak istediğini söyledi. Bunun üzerine çılgına dönen Ariç, mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla eşini kalbinden bıçakladı. Talihsiz kadın, evden çıkmak isterken giriş kapısının yanına yığıldı. Pişman olan Ariç, 155 Polis İmdat Servisi'ni arayıp eşini bıçakladığını söyledi. Ariç ayrıca 112 acil servisi de arayarak ambulans istedi.

Haberin Devamı

Eve gelen polis elinde suç aleti bıçakla bulduğu Ariç'i gözaltına aldı. Sağlık ekiplerinin kontrolünde olay yerinde öldüğü anlaşılan Yılmaz’ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu morguna konuldu. Polis merkezinde ifadesi alınan katil zanlısı Ariç, “Son bir ay içinde evde meydana gelen huzursuzluklar nedeniyle Fadime beni istemiyordu. Tekrar ayrılmak istediğini söyledi, eve kabul etmemeye başladı. Olay günü de eve geldiğimde tartıştık. Bana, ‘sen gelmeden önce eve başka bir erkek geldi ve ben onu çok seviyorum’ dedi. Beni aldattığını söyleyince çılgına döndüm. Masadaki meyve bıçağını alarak ona vurdum. Sonrasını hatırlamıyorum” dedi.

BABASI ÜZÜNTÜDEN ÖLMÜŞ

Ölen Fadime Yılmaz’ın 49 yaşındaki annesi Müzeyyen Yılmaz, “Süleyman Ariç, 12 yıl önce kızımı kandırıp kaçırdı. 2 yıl evli kaldıktan sonra boşadı. Kızım kaçtığı için babası Mehmet Yılmaz kahrından öldü. Babasının ölümüne neden oldu, kızımı da öldürdü. 10 yıldır nikahsız yaşıyorlardı. 2 çocuğu vardı. Mehmet bende, Miraç babaannede kalıyordu. Olaydan 3 saat önce kızım telefonla aradı, oğluyla görüştü. Ne konuştuklarını bilmiyorum. Bizi kızımla görüştürmüyorlardı. Böyle olacağı belliydi” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!