Eşini gömmeden önce cenaze namazı kılmış

Güncelleme Tarihi:

Eşini gömmeden önce cenaze namazı kılmış
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2009 18:13

MALATYA’da boşandığı hemşire eşini öldürerek toprağa gömen polis memuru Ömer K. tutuklanarak cezaevine konuldu. Savcılıktaki ifadesinde olayın kazayla olduğunu savunan polis memuru, eski eşinin cesedini gömmeden önce tek başına cenaze namazı kıldığını da söyledi.

Haberin Devamı

POLİS KOCADAN ESKİ EŞE VAHŞİ İNFAZ - FOTO GALERİ

Kasım ayından beri kayıp olan ve önceki gün araziye gömülmüş halde cesedi bulunan Malatya Devlet Hastanesi Çocuk Servisi Hemşiresi Özgür Karaağaç’ı öldürmekten yakalanan eski eşi polis memuru Ömer K. adliyeye çıkartıldı.

Ömer K. savcıya verdiği ifadesinde, olayın yaşandığı gün eski eşi Özgür Karaağaç’la konuşmak için buluştuklarını, Özgür hemşirenin arabasında çıkan tartışma sırasında eski eşinin başını emniyet kemerinin demirine çarpıp, bayıldığını iddia etti. Bunun üzerine direksiyona kendisinin geçtiğini ve araçla şehir dışına çıktığını anlatan Ömer K., aracı durdurduğunda eski eşinin ölmüş olduğunu fark ettiğini, bunun üzerine cesedi aracın bagajına koyarak, Konak Beldesi yakınlarında bulunan Daztepe mevkiine götürüp kazdığı çukura gömdüğünü anlattı.

CENAZE NAMAZI KILMIŞ

Çevrede bulduğu odun parçalarıyla çukuru kazdığını belirten Ömer K., eski eşini gömmeden önce tek başına cenaze namazı kıldığını ve gömdükten sonra da bir süre başında dua ettiğini söyledi.

İfadesinde eşini neden çıplak olarak gömdüğü sorusuna ise, ‘sadece şehitlerin elbiseleriyle gömülebiceği’ yanıtını veren Ömer K., olayın tamamen kazayla olduğunu iddia etti. Pişman olduğunu kaydeden Ömer K. “Çok üzgünüm. Olaydan sonra psikolojik tedavi gördüm” dedi
Savcılıktaki sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Ömer K., tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevine konuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!