Eşinden kıskandığı yaşlı adamı av tüfeğiyle yaraladı

Güncelleme Tarihi:

Eşinden kıskandığı yaşlı adamı av tüfeğiyle yaraladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2007 16:19

ESKİŞEHİR’de 37 yaşındaki Şükrü Yörükoğlu, 72 yaşındaki komşusu Mehmet Kasapoğlu ile konuşurken gördüğü 44 yaşındaki eşi Ürfet Yörükoğlu’nu döverek eve götürdü. Şükrü Yörükoğlu daha sonra av tüfeğiyle ateş açıp Mehmet Kasapoğlu’nu yaraladı.

Haberin Devamı

Yeşiltepe Mahallesi Bahçeboyu Sokak’ta dün saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, evinin önünde koyunlarını otlatan Ürfet Yörükoğlu, 50 metre ileride kendisi gibi koyun otlatan komşusu Mehmet Kasapoğlu’nun yanına giderek koyunların karışmaması için uzaklaşmasını istedi. Bu sırada eşinin yaşlı komşusu ile konuştuğunu gören Şükrü Yörükoğlu, Ürfet Yörükoğlu’nu döverek eve götürdü. Öfkeli koca daha sonra evinin önünden av tüfeği ile ateş etti.

Saçmalardan bir kısmı anlına isabet etmesi sonucunda hafif yaralanan Mehmet Kasapoğlu 112 ambulansıyla Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Acil serviste gerekli müdahalesi yapıldıktan sonra taburcu edilen Mehmet Kasapoğlu, “Şükrü’nün eşi yanıma gelip koyunların karışmaması için uzaklaşmamı söyledi. Bu sırada Şükrü geldi. Bana ‘sen karımın yanında ne geziyorsun?’ diye bağırdı. Ben de ona ‘sen ne konuştuğunu biliyor musun? Benim senin karın yaşında torunum var’ dedim. Daha sonra Şükrü karısını döve döve eve götürdü ve bağırarak ‘seni öldüreceğim, karıyı da öldüreceğim, boşayacağım, kendimi de öldüreceğim’ diye bağırarak uzaklaştı. Kısa süre sonra silah sesi duydum. Koyunları alıp eve döndüğümde eşim bana anlımın kanadığını söyledi. Vurulduğumun farkında değildim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Komşusu ile konuştuğu için eşi tarafından dövülen Ürfet Yörükoğlu ise polise verdiği ifadesinde, “Komşumuz koyun otlatıyordu. Yanına gidip koyunların karışmaması için biraz uzaklaşmasını ve eşimin benim kendisinin yanında görmesini yanlış anlayabileceğini söyledim. O sırada eşim gelip beni döverek eve götürdü” dedi.

Olaydan sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan Şükrü Yörükoğlu, eşini daha önce de komşuları olan Mehmet Kasapoğlu ile birlikte gördüğünü söyleyerek, “Komşumu daha önce de eşimle konuşmaması için uyarmıştım. Yine onları konuşurken görünce sinirlendim. Daha sonra korkutmak amacıyla rastgele ateş ettim” diye konuştu.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri sanık Şükrü Yörükoğlu’nun sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!