‘Eşimi taciz ettiği için öldürdüm’

Güncelleme Tarihi:

‘Eşimi taciz ettiği için öldürdüm’
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2007 13:57

SİNOP'un Türkeli İlçesi'nde kaymakam koruması olarak görev yapan polis memuru 24 yaşındaki Halil Bahar'ı Samsun'un Yakakent İlçesi'nde 5 kurşunla öldürdüğü suçlamasıyla polis memuru Serkan Emir, jandarma tarafından gözaltına alındı. Serkan Emir, ifadesinde suçunu itiraf ederek, meslektaşını eşini taciz ettiği için öldürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Türkeli Kaymakamı Özkan Demir'in koruması olan polis memuru Halil Bahar'ın cesedi, 2 hafta önce Samsun'un Yakakent İlçesi Çamgölü Mevkii'nde ormanlık alanda piknik yapanlar tarafından bulunmuştu. Elleri ve ayakları bağlanan ve yapılan otopsi sonucunda 5 kurşunla vurularak öldürüldüğü tespit edilen Bahar'ın katil zanlısını bulmak için jandarma geniş çaplı araştırma başlattı.

Jandarma ekipleri, bugün katil zanlısı olarak Türkeli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Serkan Emir'i gözaltına aldı. Jandarma tarafından sorgulanan Serkan Emir, ilk ifadesinde meslektaşını kendisinin öldürdüğünü kabul ederek, “Halil, eşime laf atıp rahatsız ediyormuş. Eşim bana bunu anlatınca kendisiyle konuşmak istedim. Piknik alanında buluştuk. Konuşma sırasında tartışma çıktı. Tabancasını çıkarıp, ateş etti. Ancak beni vuramadı. Eline yapıştım ve tabancasını aldım. Ayağından kendisini yaraladım. Sonra da ellerini ve ayaklarını bağlayarak ormanlık alana taşıdım. Orada kısa bir süre daha konuştuk. Yine bana ve eşime küfür edince kendisini vurdum” dedi. Serkan Emir'in Yakakent Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgulaması devam ediyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!