Eşimden kaçıyorum et yiyemiyorum

Güncelleme Tarihi:

Eşimden kaçıyorum et yiyemiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2012 00:00

Kısa süre önce İstanbul Fatih’te hepimizi sarsan bir olay yaşandı. Nazan Öncel (47) yedi yıldır evde ‘yaşadığını varsaydığı’ annesinin cesediyle yaşıyordu.

Haberin Devamı

Eve gelen hurdacı Hasan Çetinkaya’nın (24) dikkati sayesinde ortaya çıkan dram, Öncel’in geleceğini kurtardı ama hurdacı Çetinkaya’nın hayatını kabusa çevirdi. Hâlâ kendine gelemediğini belirten Çetinkaya şunları anlattı:

KOMŞULAR ŞOKE OLDU / FOTO GALERİ

İŞTE O DEHŞET EVİNİN İÇİNDEN YAYINLAYABİLDİĞİMİZ FOTOĞRAFLAR

PSİKOLOJİK DESTEĞE İHTİYACIM VAR

“Eski eşyaları satmak için Nazan Öncel beni eve çağırdı. Kanepenin üzerindeki yorganı kaldırınca sadece saçları, üzerinde hırkası ve elbisesi kalmış iskeleti gördüm. Evden çıkıp koşa koşa polise gittim. Polislerle geri geldik. ‘Bunlar kim?’ dedi. ‘Arkadaşlarım, eşya taşımaya yardım edecekler’ dedim. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Artık uyuyamıyorum. Sabahlara kadar düşünüyorum. Gözümü kapatınca o an aklıma geliyor. Etli yemek yiyemiyorum. Hiç bu kadar korkmamıştım. Dört aylık yeni evliyim. İnanın eşimden uzak duruyorum. Eşim benimle konuşuyor ben duymuyorum bile. Artık o sokağa hiç uğramıyorum. İçimi rahatlatmak için bir caminin imamına gidip danıştım. Ama nafile, psikolojik desteğe ihtiyacım var.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!