Eşim ve bebeğimiz göz göre göre öldü

Güncelleme Tarihi:

Eşim ve bebeğimiz göz göre göre öldü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2011 00:00

5 aylık hamileyken apandis ameliyatı olan Fatma Dağ 2 ay sonra yeniden fenalaştı. Doktorların “Bağırsakların yapışmış, ilaçla geçer” dediği kadın ve bebeği kurtarılamadı.

Haberin Devamı

İSTANBUL’da yaşayan, evli ve iki çocuk annesi Fatma Dağ (30), 27 Eylül’de, 5 aylık hamileyken fenalaşınca, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Apandisinin patladığı belirlenen Fatma Dağ, ameliyata alındı ve 9 gün sonra taburcu edildi. 22 Kasım’da tekrar fenalaşan kadına, iddiaya göre, doktorlar tarafından teşhis konulamadı.

‘Sağlıklı’yken morardı

Eşim ve bebeğimiz göz göre göre öldü


Yemek yemekte güçlük çeken ve sürekli kusan 7 aylık hamile Fatma Dağ, hastaneye yatırıldı. Doktorlar, Fatma Dağ’ın bağırsaklarının, ameliyat yapılan yerde oluşan yaraya yapıştığını, sorunun ilaç tedavisiyle çözüleceğini söylediler. Kadına, 1 Aralık’ta yapılan kontrolde, bebeğin sağlıklı olduğu söylendi. Aynı gün öğle saatlerine doğru Fatma Dağ’ın vücudunda morarmalar başladı.

Bebek anneyi zehirledi

Bebeğin anne karnında öldüğü ve anneyi zehirlemeye başladığı anlaşıldı. Bebek ameliyatla alındı. Yoğun bakıma alınan kadın yaşam savaşını 14 gün sonunda kaybetti. Savcılığa şikâyette bulunan Ahmet Dağ “Eşim ameliyata giderken bebeği hissetmediğini söyledi. Eşim ve bebeğimiz göz göre göre öldü” dedi. Fatma Dağ’ın eşi Ahmet Dağ’ın şikâyetçi olduğu doktorlardan O.Ş. “Bu konuda konuşmak istemiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!