Eşi için kendini yaktı

Güncelleme Tarihi:

Eşi için kendini yaktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2009 13:57

Burdur'da eşi kendisini terkedince adliye önünde üstüne gazyağı dökerek kendini yakmak isteyen 33 yaşındaki Durmuş Akbulut, “Eşimi kadın sığınma evine gönderdiler. Onu çok seviyorum, peşini bırakmayacağım. Eninde sonunda onu eve dönmeye razı edeceğim” dedi.

Haberin Devamı

Geçen yıl Kasım ayında Filiz Akbulut ile evlenen ve evliliğinin ardından eşinin üzerine bir çiçekçi dükkanı açan Durmuş Akbulut, Ağustos ayında ekonomik kriz nedeniyle işyerini kapatmak zorunda kaldı. İşyerinin kapanmasının ardından Akbulut, eşiyle sorunlar yaşamaya başladı. Bunun üzerine eşi birkaç hafta önce Akbulut'u terk ederek, boşanma davası açtı. Adliyeye giderek eşinin bulunmasını isteyen Akbulut, onun kadın sığınma evine yerleştirildiğini öğrendi.

Savcı Yusuf Kılınç'ın kendisini eşiyle görüştürmek için söz verdiğini ancak sözünde durmadığını iddia eden Akbulut, sesini duyurmak için böyle bir yönteme başvurduğunu söyledi. Hastanede ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edilen Akbulut, “Şimdi durumum biraz daha iyi. Pansumanlarım sürüyor” dedi.

Haberin Devamı

Eşini hala çok sevdiğini belirten Durmuş Akbulut, onunla bir kez telefonda konuştuğunu ve kendisine durumunun iyi olduğunu söylediğini belirtti. Eşinin şu anda kadın sığınma evinde kaldığını belirten Akbulut, “Onu çok seviyorum, peşini bırakmayacağım. Eninde sonunda onu eve dönmeye razı edeceğim” diye konuştu.

GAZ YAĞIYLA KENDİNİ YAKMAK İSTEMİŞTİ
Durmuş Akbulut, dün öğle saatlerinde Burdur Adliyesi önüne gelerek, ekonomik kriz nedeniyle çiçekçi dükkanını kapattığını, ekonomik sıkıntı yaşayınca da eşinin kendisini terk ettiğini ve boşanma davası açtığını söylemişti. Eşinin bulunmasını isteyen Akbulut, elindeki çakmakla üzerindeki gazyağını tutuşturarak kendini yakmaya kalkışmıştı.

Çevredeki polisler ile adliye çalışanlarının müdahalesiyle yanan gömleği parçalanarak çıkarılan, sol eli ile yüzünün bir kısmı hafif şekilde yanan Akbulut, Burdur Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!