Esfel-i safiller

Güncelleme Tarihi:

Esfel-i safiller
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2011 00:00

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki ’Bozkurt’ ve ‘Eşref-i mahlukat’ tartışması İzmir’de tırmandı.

Kendisinin ’Bozkurt’ olduğunu söyleyen Bahçeli, “Evet Recep Tayyip Erdoğan ben bir bozkurt olarak elbette bozkurtlarla dolaşıyorum. Ama senin etrafında Eşref-i mahluk (Yaratılanların en şereflisi) olarak gördüklerin aslında esfel-i safilindir (sefillerin en sefili). Sen onları iyi bilirsin, emir aldıkların ve taşeronluğunu yaptıkların da esfel-i safilindir” dedi. MHP’nin İzmir adaylarının tanıtıldığı Halkapınar Spor Salonu’nda Bahçeli, üzerinde ’Millet ve devlet bekası için İzmir sevdalıları harekete geçiyor’ yazılı platformdan partililere seslendi.

Bozkurtlar emir bekliyor

Ülkücü gençlerin, ’Bozkurtlar burada emir bekliyor’ sloganı atması dikkat çekti. Erdoğan ve zihniyetinin, bozkurtun sesini duyunca asıl yüzünü gösterip kendini ele verdiğini kaydeden Bahçeli şunları söyledi:

Alçak, rezil bir ifade

“Aziz dava arkadaşlarıma hayvan iddiasında bulunarak alçak ve rezil bir ifade kullanmıştır. Kendisi, ‘Eşref-i mahlukat’la dolaştığını söylemiştir. Bizi küçümsemiş ve hakaret dolu ifadelerle saldırmıştır. Müslümanları katleden, Eşref-i mahlukata kıyan da yanında hizaya girdiklerindir. Sen asil bozkurtları yanındaki çakallarla mı karıştıyorsun? Etrafta bulunan insan suretindeki ahlaksızlarla aziz dava arkadaşlarımı bir tutmaya nasıl cüret edersin.

Bozkurtu bilmeyen, dava arkadaşlarıma küfür eden Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük dersi büyük Türk milleti verecektir. Varsın ihanetle el birliği etsin, varsın okyanus ötesinden güç ve destek alsın. Tüm oyunları bozarız, her iftirayı yararız. Ben bir bozkurt olarak bozkurtlarımla birlikte yürüyorum. Şartlar ne olursa olsun yürümeye de devam edeceğim.

Arkasında okyanus ötesi

Kendisi de aile fotoğrafında arkasına okyanus ötesini alsın, önüne peşmergeyi koysun, sağına Kandil ve İmralı’yı soluna Ermeni ve Rumlar’ı oturtsun. Biz milletimizin desteği, bozkurtun cesareti ve dava arkadaşlarımın fedakarlığı ile yolumuza devam edeceğiz ve inandıklarımızdan dönmeyeceğiz.”

İzmir adaylarını tanıttı

MHP’nin İzmir adaylarının tanıtıldığı Halkapınar Spor Salonu, kırmızı beyaz balonlar ve üç hilalli bayraklarla süslendi. Bahçeli’nin adayları tek tek tanıttığı salona ’Asgari ücret 825 lira olacak’, ‘Emekliye yılda 13 maaş’, ’Terörle müzakere değil mücadele edeceğiz’, ’Hilal kart ile kimse aç açıkta kalmayacak’, ’Sağlık güvencesiz kimse kalmayacak’ yazılı bez afişler asıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!