Esenyurt'ta kaçak sigara operasyonu: Piyasa değeri 1 milyon 900 bin TL

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2023 10:55

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda  internet üzerinden kaçak sigara ve tütün satışı yapan İ.Ç. yakalandı. Operasyonda piyasa değeri yaklaşık olarak 1 milyon 900 bin lira olan  500 bin boş makaron, 400 bin doldurulmuş makaron, 3 sigara dolum makinesi, 3 kompresör ve  1 ton sarmalık tütün ele geçirildi. 

Haberin Devamı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sigara ve tütün kaçakçılıklarına yönelik yürütülen çalışma neticesinde; İ.Ç.'nin temin ettiği kaçak sigara ve tütünleri başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde internet üzerinden sattığı bilgisini elde etti. Yaklaşık 2 ay süren inceleme ve fiziki takip neticesinde; şüphelinin kaçak sigaraları Esenyurt'ta bulunan bir depoda gizlediği, internet üzerinden tütün ürünleri satan dükkan ve aracı firmalara kaçak sigaraları sattığı tespit edildi.

Esenyurtta kaçak sigara operasyonu: Piyasa değeri 1 milyon 900 bin TL



Söz konusu depoya operasyon düzenleyen Jandarma ekipleri, İ.Ç. suçüstü yakaladı. Depoda yapılan aramalarda; piyasa değeri yaklaşık olarak 1 milyon 900 bin lira olan, 500 bin boş makaron, 400 bin doldurulmuş makaron, 3 adet sigara dolum makinesi, 3 adet kompresör ve 1 ton sarmalık tütün ele geçirildi. Yakalanan İ.Ç., ifadesinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!