Es-Es sevgisini mısralara döktü

Güncelleme Tarihi:

Es-Es sevgisini mısralara döktü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2009 13:36

Eskişehir'de bir fabrikada işçi olarak çalışan Caner Şahin'in ikinci şiir kitabı "Devler Devi Es Esim" yayımlandı.

Haberin Devamı

Bazı sponsorların da desteğiyle geçen ay yayımlanan "Devler Devi Es Esim" adlı kitaptan bin adet bastıran Şahin, Hamamyolu Caddesi'nde belediyeden aldığı izinle stant kurup bir sonraki eserine kaynak oluşturmak amacıyla kitabını okurla paylaşıyor.

İlk şiir kitabı "Gönülden Kopanlar"ı 2007 yılında yayımlayan Eti Fabrikasının işçisi 31 yaşındaki Caner Şahin, spor sevgisinin oluştuğu ilköğretim okulu çağlarından itibaren taraftarı olduğu Eskişehirspor için şiir yazmaya 3 yıl önce karar verdiğini belirtti.

Bu sürede yazdığı şiirleri telif hakkı konusunda sıkıntı yaşamamak için önce notere onaylattığını anlatan Şahin, daha sonra bu eserlerini kitap haline dönüştürmeyi kararlaştırdığını söyledi.

İlkokul öğrencisi olduğu yıllardan bu yana 2 bine yakın şiir yazdığını ifade eden Şahin, "kitaplarının basımında ve sanatçı yönünün gelişmesinde fabrikasında çalıştığı Eti Şirketler Grubu Onursal Başkanı ve TBMM 2009 Üstün Hizmet Ödülü sahibi Firuz Kanatlı'nın desteğini hep arkasında hissettiğini" vurguladı.

Haberin Devamı

Caner Şahin, çiftçi bir ailenin 4 çocuğundan biri olduğunu, ilk ve orta eğitimini Seyitgazi ilçesinde lise eğitimini de Eskişehir'de tamamladığını kaydetti.

Babasını kaybetmesinin de etkisiyle üniversite eğitimi alamadan çalışma hayatına erken yaşta başlamak zorunda kaldığını anlatan Şahin, 18 yıldır şiirle iç içe yaşadığını bildirdi.

ESKİŞEHİRSPOR EFSANESİ...

Şahin, taraftarı olduğu Eskişehirspor için yazdığı şiir kitabını Kulüp Başkanı Halil Ünal ile yöneticilere hediye ettiğini belirterek, şöyle konuştu:
"Eskişehirspor'a olan aşkımı mısralara dökmek istedim. Eskişehir için farklı anlamı olan Eskişehirspor efsanesini şiirlerimde ifade etmeye çalıştım. İşimden arta kalan zamanlarda açtığım stantta kitaplarımı okuyucularla paylaşıyorum. Şiir kitabıma daha çok gençler ve ilköğretim çağındaki öğrenciler ilgi gösteriyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!