Eroin bir can daha aldı

Güncelleme Tarihi:

Eroin bir can daha aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

KADIKÖY'deki evinde koluna aşırı dozda eroin enjekte eden Ekrem Bora Uç, girdiği uyuşturucu koması sonucu yaşamını yitirdi. Uyuşturucu bağımlısı 26 yaşındaki gencin cesedi annesi Şefika Uç tarafından bulundu.

Yeldeğirmeni, Karakolhane Sokak 95/12 numarada dün akşam saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, sevgilisi Melisa ile gün boyu beraber olan Ekrem Bora Uç, eve geldikten sonra odasına kapandı. Oğlunun uzun süre sessiz kalmasından şüphelenen anne Şefika Uç, odasına girdiğinde oğlu Ekrem Bora Uç'un kolunda enjektör bulunan cesediyle karşılaştı.

Annesi sinir krizi geçirdi

Olaydan sonra sinir krizi geçiren anne eve gelen komşular ve polis tarafından güçlükle sakinleştirilebildi. Acılı anne oğlunun da sık sık gittiği ve alkol ile uyuşturucuya yakın gençlerin takıldığı ileri sürülen Kadıköy'deki Akmar Pasajı'na lanetler yağdırdı.

Geçen yıl yaşamını yitiren İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Ekrem Uç'un oğlu olan Ekrem Bora Uç'un daha önce babasını sokak ortasında dövdüğü ve yaşı küçük bir kızı alıkoymak suçundan tutuklanarak bir süre cezaevinde kaldığı belirtildi. Akmar Pasajı'nın müdavimlerinden olan ve pasajda ‘Tomas’ lakabıyla tanınan Ekrem Bora Uç'un ölümüyle ilgili soruşturma başlatan polis Uç'un soyadı öğrenilemeyen sevgilisi Melisa'yı gözaltına aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!