Erkekleri kandırmak çok kolaydır

Güncelleme Tarihi:

Erkekleri kandırmak çok kolaydır
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 30, 2006 00:00

Nükhet Duru 'Erkekleri kandırmak çok kolaydır. Çünkü erkekler bir kadının gözünün aradığı detayı erkekler aramaz. Erkekler genel havaya bakıp konuya cinsel yaklaşır. Erkekler daha masum yaratıklar, idare edilir." dedi

Geçtiğimiz günlerde OHT Peptide3 Selülit & Çatlat Efervesan Köpüğü'nün tanıtımı ürünün Türkiye'ye getirilmesine öncülük eden Nükhet Duru'nun ve tanıtımda ürünü kullanan manken Çağla Şıkel'in katılımıyla gerçekleşti. Güzellik ve bakım üzerine söyleşi yapan Nükhet Duru, sonra tanıtıma gelen Çağla Şıkel'in bacaklarına üründen sürdü.

Haberin Devamı

Erkekleri kandırmak çok kolaydır
Â
Erkekleri kandırmak çok kolaydır

Nükhet Duru ürün ile ilgili önce şunları söyledi; 'Ben işin öncelikle sağlıklı ve etkili olan kısmıyla ilgileniyorum. Bütün güzelliklere, çiçeklere, böceklere düşkünüm ama OHT Peptide 3 denilince biraz ciddileşiyorum. Bu hakikaten doğru algılanması gereken bir ürün. Ben 15 yıl kadın sağlığına emek verdim, tevazu yapamayacağım. Kadın sağlığı ile uğraşırken Emek Ecza deposu bana kadınlarımıza ücretsiz bakım ve muayene yapmam için Emek Ecza Deposu bana sponsor olmuştu. Ben de onlara vefa borcumu böyle bir kremin varlığını söyleyerek ve ithal etmelerini sağlayarak ödedim. Bu ürün sadece eczanelerde yüz dekolte ve vücut bakımını bir tek ürün yapıyor. Bir ferahlama, serinleme ve tazelik sağlıyor. Bir sabah, bir akşam yapılıyor' dedi.

Haberin Devamı

ERKEKLERİ KANDIRMAK ÇOK KOLAYDIR

ERKEKLER KONUYA CÄ°NSEL YAKLAÅžIR

/images/100/0x0/55eb3df2f018fbb8f8b478de
Söyleşi sırasında 'Erkekleri kandırmak çok kolaydır, kadınlar güzellik ürünlerine ve güzelliklerine düşkündür' diyen Duru'ya bu açıklamasını soruyoruz. Duru, o güzel kahkahasıyla, 'Çünkü erkekler bir kadının gözünün aradığı detayı erkekler aramaz. Erkekler genel havaya bakıp konuya cinsel yaklaşır. Ama manikürünün, rimelinin farkının görünmesini ister. Bakarsın hemcinsine. Erkekler daha masum yaratıklar, idare edilir.

 

 

Ä°ZMÄ°R ORMAN VAKFINDAN NÃœKHET DURU'YA BÄ°R MÄ°LYON FÄ°DAN

izmir orman Vakfı'ndan Bornova Sırtlarında oluşturulan Dostluk Ormanı'nda Nükhet Duru adına bir milyon tane fidan dikilmiş. Bunu tanıtımda öğrenen Duru, çok duygulandı. Anadolu Emek Ecza Deposu'nun Nükhet Duru adına yaptığı fidan bağışı sanatçıyı çok mutlu etti. Tanıtımda bunu haber veren bir yetkili, 'Bu ormanın farklı olmasını istiyoruz, çünkü bu güzelliğin yansımasını istiyoruz ağaçlara da' dedi.

BÄ°YOLOJÄ°K YAÅžIM 28, RUH YAÅžIM HALA 18

/images/100/0x0/55eb3df2f018fbb8f8b478e0
EVLENÄ°YORUM, BU KONUYU MASAYA YATIRDIM

Nükhet Duru'ya, kemik ölçümünü ve biyolojik yaşını sorduğumuzda '28' cevabını alıyoruz. Ruh yaşınız kaç? diyoruz ve Duru yine kendine has gülüşüyle 'O 18'den hiç gün almadı. Ben hala ergenlik çağındayım. Bir de size çok önemli bir haberim var, evleniyorum' diyor. Bu haberiyle şaşkınlık gösterdiğimiz Duru, yine kahkaha atarak, 'evlenmeye karar verdim evet, ama henüz bir aday yok. Ben bu konuyu masaya yatırdım. Gelin ata binmiş ya kısmet demiş. Bir yerde beni çarpsın istiyorum. Allah'ın hakkı üçtür...' diyor.

Haberin Devamı

 

YENİ MELANKOLİ GELİYOR ADI ŞU SENİN ÇEKİP GİTMELERİN!

Yeni albümünün 1 mayıs'ta çıkacağını belirten Duru'ya çok önemli bir gün! diyoruz ve 'İşçisin sen işçi kal, yeni şarkım' diyerek gülüyor ve 'Vallahi beni asacaklar. Şaka bir yana aslında yetiştirmeye çalışıyoruz ama mayıs benim için çok güzel bir ay, kuzuların yeşilliğe yayıldığı, baharın keyfinin yaşandığı bir ay. Herkes çok mutluyken bu albümün çıkması çok doğru olacak çünkü tam bir yaz albümü oldu. Şarkıların bir çoğunu ben yazdım, Zeynep talu, Çiğdem Talu, Suat Sayın ve Murathan mungan acayip birşey yazdı bana. Yeni Melankoli geliyor yani. Kendi yazdığım özellikle 'eski Paltom' diye bir şarkı var ki çok hoşa gidecek. Çok etkileyici. Prodüktörümün adı Fuat Abdullah oldu.' diyor. Beğenilen bir kadın olarak ilişkinin zor yürümesi, terkedilme duygusunu yaşarsa ne hissedeceğini sorduğumuz Duru, 'Bunun cevabını siz de çok iyi biliyorsunuz, benden fazla beğenilenleri de bırakıp gidiyorlar. Ben biliyorum olası şeyler bunlar, kimin ne gözle baktığına bağlı. 2 yıldır yalnızlığımdan mutluyum, kendimi nadasa çektim, böyle birşey olabilir.' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!