Ergen'e sürpriz doÄŸum günü

Güncelleme Tarihi:

Ergene sürpriz doğum günü
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 27, 2006 00:00

Türkiye’nin iki dev sanatçısını aynı sahnede buluşturan Kaya Hotels & Resorts, Hülya Avşar ile başlayan yaz konserlerine Türkiye’nin en iyi sanatçılarından Gülben Ergen’in muhteşem performansıyla devam ediyor.

Haberin Devamı

Muhteşem doğum günü kutlaması…

 

Gülben Ergen, konserini izlemeye gelen sevenleri ile birlikte sahnede beş katlı bir doğum günü pastası kestikten sonra kutlamalar havai fişek gösterileri ve her yere uçuşan balonlar ile görkemli bir şekilde devam etti.

 

Kaya Hotels&Resorts’ten Gülben Ergen’e doğum günü hediyesi…

 

Kaya Hotels&Resorts doÄŸum günü hediyesi olarak Gülben Ergen’e unutamayacağı bir hediye verdi.Sanatçıya ‘Altın Anahtar’ adıÂile Kaya Grup Otellerinde 365 gün boyunca istediÄŸi her an otelin kral dairesindeÂkonaklayabilme imkanı tanındı.Kaya Grubunun bu jesti karşısında çok duygulanan Gülben Ergen, sevilen ÅŸarkılarını büyük bir coÅŸku ile söylemeye devam etti.

Haberin Devamı

 

Ergene sürpriz doğum günü
İlk defa böyle bir heyecan yaşıyorum…

 

Seyirci ile sahnede doğum gününü kutlamaktan çok mutlu olduğunu dile getiren sanatçı ‘ilk defa böyle bir heyecan yaşıyorum çünkü karnımda çocuğum var onunla beraber doğum günü kutlamak çok heyecan verici.Artık bazı şeylere daha güzel bakıyorum kimse ile kavga etmek istemiyorum’ dedi.

 

Beni herkes unuttu…

 

Bebek beklediğini öğrendiği günden itibaren herkesin kendisini unuttuğunu ve kimsenin kendisine hediye almadığını söyleyen ünlü sanatçı ‘Artık unutuldum,hediyelerin hepsi çocuğum için geliyor bana kimse bir şey almıyor’ diyerek sevenleri ile neşeli dakikalar yaşadı.

 

Sahnede duygusal anlar…

Yakın arkadaşı Nihat Odabaşı’nı sahneye davet eden ve birlikte ‘Yalnızlık’ şarkısını söyleyen Gülben Ergen,’Beni İstanbul’dan yalnız bırakmayan bütün dostlarıma teşekkür ediyorum’ diyerek konserine muhteşem bir şekilde son verdi.

Haberin Devamı

 

 

Ergene sürpriz doğum günü
Ergene sürpriz doğum günü
Ergene sürpriz doğum günü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!