Epson EMP-S4 ile canlı sunumlar

Güncelleme Tarihi:

Epson EMP-S4 ile canlı sunumlar
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 05, 2006 00:00

Epson’ın yeni projektörü EMP-S4, keskin, net görüntüleri sıradışı parlaklıkta sunan, tasarımı sayesinde herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilen, özellikle eğitim ve iş ortamları için ideal bir ürün. En son 3LCD teknolojisine sahip EMP-S4 ile son derece canlı ve doğal görüntüler elde edilebiliyor.

Haberin Devamı

Epson’ın yeni projektörü EMP-S4, 1800 ANSI lümen parlaklık, 500:1 aydınlık oranı, A/V sessiz slayt, hızlı açılıp kapanma süresi gibi özelliklere sahip yeni nesil bir projektör. Sadece 2.6kg ağırlığında olan toplantıdan toplantıya,Âsınıftan sınıfa kolaylıkla taşınabilen EMP-S4, özellikle eÄŸitim ve iÅŸ ortamları için ideal bir ürün olarak dikkat çekiyor.

 

EMP-S4, gelişmiş piksel çözünürlüğü ve en yüksek parlaklık düzeyi sağlayan E-TORL teknolojisiyle, ışığı toplayıp verimli şekilde yansıtarak ışık sızmasını ve ışık kırılmasını en aza indirgiyor; böylece görüntü kalitesinden ödün vermeden en parlak ortamlarda bile rahatlıkla kullanılabiliyor.

 

Haberin Devamı

EMP-S4, görüntüyü istediğiniz anda durdurup tekrar başlatabilmenizi sağlayan yeni A/V sessiz slayt özelliğine sahip. A/V sessiz slayt özelliği, projektörün objektifinin taşıma ve saklama sırasında zarar görmesini de engelliyor. A/V sessiz slayt özelliği ve sadece 30db’lik fan sesi ile birlikte EMP-S4 seyircinin dikkatinin dağılmasını önleyen en sessiz projektörler arasında yer alıyor.

 

Sadece 1.7m uzaklıktan, görüntü kalitesinden taviz vermeden 152.3 cm’lik ekran yansıtabilen EMP-S4’ün 30 derecelik dikey trapezoid düzeltme özelliğiyle 86 cm’den kare şeklinde bir görüntü elde etmeniz mümkün.

 

EMP-S4’ün Kaynak Arama (Source Search) düğmesi ile bilgisayar ya da diÄŸer kaynaklardan gelen sinyalleri sadece bir düğmeye dokunarak anında görüntüleyebiliyorsunuz.ÂEMP-S4, yüksek çözünürlüklü bilgisayarlarla da (SXGA+’ya kadar) uyumluÂçalışıyor.

 

Instant Off/Anında Kapatma özelliÄŸi ile soÄŸumasını beklemeden hemen kapatabileceÄŸiniz EMP-S4 ayrıca sadece dört saniye gibi çok kısa bir süre içerisindeÂaçılabiliyor.

 

Haberin Devamı

EMP-S4’ün tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı 569 Euro + KDV.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!