Epson’a 5 ‘iF Design’ ödülü

Güncelleme Tarihi:

Epson’a 5 ‘iF Design’ ödülü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2007 00:00

Epson, ürünlerinin teknolojide olduğu kadar tasarım alanında da üstün olduğu bir kez daha kanıtlandı. Epson uluslararası iF (International Forum) Design 2007 ödüllerinde 5 ayrı ödülün birden sahibi oldu. iF Design ödülleri her yıl düzenleniyor; ödüller farklı sektörlerde, kendi alanında en modern tasarıma ve en son teknolojiye sahip ürünlere veriliyor.

Haberin Devamı

Epson, uluslararası iF (International Forum) Design 2007 ödüllerinde 5 ayrı ödülün birden sahibi oldu. Epson, iF Design ödüllerine layık görülen modelleri “Perfection V10 tarayıcı”, “P-5000 Multimedia Storage Viewer”, “PictureMate MP 240”, “EMP-6100 kurumsal projektör” ve “TM-T88IV PoS yazıcı” oldu.

 

iF Design 2007’de 35 farklı ülkeden toplam 2.293 ürün değerlendirildi. iF jürisi, uluslararası ürün tasarım uzmanı 35 üye tarafından temsil edildi.

 

Epson Avrupa Stratejik Pazarlama Müdürü Barbara Kuhr, “Epson tüm ürünlerinde kullanım kolaylığına, ergonomiye ve tasarıma önem verir. iF jürisinin Epson’ın tasarım ve yenilikçi ürünlere olan bağlılığını farketmesi gurur verici. Gelecekte daha da fazla ödül sahibi ürün yaratmak için zaman ve kaynak yatırımı yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Haberin Devamı

Ödül kazanan ürünler:

 

Epson P-5000 Multimedia Storage Viewer, dijital fotoğraflarını JPEG ve RAW formatında görüntülemeye ve paylaşmaya ihtiyacı olan profesyonel fotoğrafçılar için tasarlandı. Dünyanın ilk dört renk filtresine sahip olan ürün üzerinde Epson’ın 4.0 inç büyüklüğündeki Photo Fine Ultra LCD ekranı yer alıyor. RAW formatında 4.500 fotoğraf saklayabilen P-5000, 80 GB büyüklüğünde hard disk kapasitesine sahip. Sağlam siyah kasasıyla oldukça dayanıklı P-5000’in tarayıcı fonksiyonuyla fotoğraflarınız arasında çok hızlı ve çok kolay dolaşabilirsiniz.

 

Epson Perfection V10 tarayıcı, ev kullanıcıları için tasarlanmış bir ürün. USB 2.0 Hi-Speed ve Epson’ın Superior Matrix CCD teknolojisiyle hızlı tarama kapasitesine sahip ürünün gümüş rengi modern tasarımı göz alıyor. 90º ve 180º derece hareket kabiliyeti sağlayan menteşe tasarımı ile portre ve manzara boyutlarında tarama yapabiliyor. Tamamıyla açılabilen bir kapağa sahip olan Perfection V10, kapağı kapalıyken 25mm. kalınlığa kadar da tarayabiliyor.

 

Haberin Devamı

Epson EMP-6100, Epson 3LCD teknolojisine sahip, ileri derecede gelişmiş bir kurumsal projektör. Kolay kullanımlı ve güvenilir bir ürün olarak tasarlanan EMP-6100, Epson’ın ürün bakımını kolaylaştıran Easy MP monitoring teknolojisine ve yeni oluşturulmuş koruyucu sistemine sahip. Epson EMP-6100, 3500 ANSI lumen ya da 2700 ANSI lumen seçenekleri ile yüksek parlaklık ve yüksek kalitede 500:1 kontrast oranı sağlıyor.

 

Epson PictureMate PM 240, ev kullanıcılarına yönelik fotoğraf baskısı imkanı sağlıyor. Epson’ın İleri Değişken Boyutlu Damlacık Teknolojisi’ne (Advanced Variable Sized Droplet Technology) sahip ürün, fotoğraf başına 42 saniye baskı hızına sahip. Ayrıca baskı öncesinde 2.5” inç boyundaki dev ön izleme ekranı sayesinde fotoğraflarınızda gerekli düzenlemeyi yapmanıza imkan tanıyor. PictureMate PM 240, Epson tasarımı olan pili sayesinde elektrik olmayan ortamlarda da rahatça çalışıyor. Yumuşak ve portatif tasarımı her ortamda rahatlıkla fotoğraf baskısı almanızı sağlıyor.

 

Haberin Devamı

Epson TM-T88IV, özel olarak yüksek-satış hacimli ortamlar için tasarlanmış bir pos yazıcı olarak Epson’ın ödüle layık görülen bir diğer ürünüdür. Epson TM-T88IV’ün iki-renkli baskı kapasitesi önceki modele göre %25 hızlı baskı alınmasını sağlıyor. Kullanım kolaylığı sağlayan yeni özellikler arasında; kolay kâğıt yerleşimi, otomatik kesme, tam otomatik durum bildirim raporu, ileri kablo yönetim sistemi, monte edilebilir opsiyonel harici elektrik adaptörü ve opsiyonel uyarı sinyali fonksiyonları yer alıyor. Epson TM-T88IV’nin kapladığı az alan ve yeniden tasarlanan kasası, tüm perakende sektöründe, restoran, bar ve kafelerde kolaylıkla kullanılmasına olanak sağlıyor. Epson TM-T88IV, ayrıca destek aparatıyla duvara da monte edilebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!