En rüküş giyinen kadınlar seçildi

Güncelleme Tarihi:

En rüküş giyinen kadınlar seçildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

ABD'de her yıl başlarında yayınlanan, dünyanın en kötü giyinen kadınları listesinde ilk üç sırayı ünlü pop yıldızı Cher, Kanadalı şarkıcı Celin Dion ve İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth aldı.

LOS Angeles kentindeki Blackwell moda kuruluşu tarafından geleneksel olarak hazırlanan listeyi basına açıklayan şirketin başkanı Blackwell, 73 yaşındaki Kraliçe Elizabeth'e ‘Saraydaki Noel ağacı mı kraliyet soytarısı mı, pek belli olmuyor’ yakıştırmasını yaptı.

Cher, geçen yıl bulunduğu ilk sıradaki yerini korurken, Blackwell geçen yıl hem müzik hem de sinema kariyeri açısından önemli bir çıkış yapan sanatçıyı, ‘En büyük moda fiyaskosu’ diye tanımladı. En rüküşler listesinde Cher'i ünlü şarkıcısı Celine Dion izledi.

40 kişilik listeye giren yarısından çoğunun harika yetenekleriyle ünlenen kişiler olduğuna işaret eden Bay Blackwell, ‘Ancak kendileri için bir gardırop hazırlamaları gerektiğinde, bir anda zevksizler ülkesine ışınlanıyorlar. Ve sanırım burada yollarını kaybediyorlar’ dedi.

Blackwell modaevi tarafından yayınlanan 1999'un en iyi giyinen kadınları listesinde Monaco Prensesi Caroline, Kraliçe Elizabeth'in en küçük oğlu Edward ile evlenen Sophie Rhys-Jones, aktrisler Gwyneth Paltrow, Sophia Loren, Barbra Streisand, Helen Mirren, Nicole Kidman, Sharon Stone ve televizyon sunucusu Oprah Winfrey de yer aldı.

En kötü giyinenler

1- Cher

2- Celine Dion

3- Kraliçe Elizabeth

4- Martha Stewart

5- Fiona Apple

6- Britney Spears

7- Sarah Jessica Parker

8- Jennifer Aniston

9- Cameron Diaz

10- Dixie Chicks

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!