En ‘özel’ şampiyon

Güncelleme Tarihi:

En ‘özel’ şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2004 01:37

Özel Okullar Sınavı sonuçları açıklandı. Buna göre, 100 sorunun tümünü doğru yanıtlayan Balıkesir’in Edremit İlçesi Zeytinli Beldesi’ndeki Özel Özcan İlköğretim Okulu öğrencisi 14 yaşındaki Mert Gümren, 828.288 puanla Türkiye şampiyonu oldu.

Muazzez-Mehmet Seyhan Gümren çiftinin iki çocuğundan büyüğü olan Mert, ‘Öncelikle aileme, okuldaki ve dershanedeki öğretmenlerime teşekkür borçluyum’ dedi. Gümren çifti ise birlikte objektiflere poz verdikleri oğullarıyla gurur duyduklarını belirterek, ‘Mert’ten böyle bir başarı bekliyorduk. Bizi yanıltmadı’ dediler.

TERCİHLERİ ROBERT

İstanbul Üsküdar Hasan Tan İlköğretim Okulu’ndan Buğra Akaslan, Diyarbakır Özel Yeni Ortadoğu İlköğretim Okulu’ndan Kadir Girişen, TED Ankara Koleji Vakfı Özel İlköğretim Okulu’ndan Sercan Arık ve Şanlıurfa Özel Çağlayan İlköğretim Okulu’ndan Orhan Erboğa 822.053’er puan alarak ikinciliği paylaştı. İstanbul Adem Çelik İlköğretim Okulu’dan Ufuk Aydoğdu ve Bursa Mudanya Özel Emine Örnek İlköğretim Okulu’ndan Alper Nizamoğlu da 816.096’şar puanla üçüncü oldular. Sınavda, ilk 3’e giren tüm adaylar, İstanbul Beşiktaş Amerikan Robert Lisesi’ni kazandılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!