En güzel Bond Kızı hangisi

Güncelleme Tarihi:

En güzel Bond Kızı hangisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2006 09:45

Haberin Devamı

YENİ BOND KIZI EVA GREEN'İN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

OSCAR ÖDÜLLÜ BOND KIZI HALLE BERRY'NİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

FRANSIZ BOND KIZI SOPHIE MARCEAU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

'GÖNÜLLERİN BOND KIZI " ANGELİNA JOLİE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

UNUTULMAYAN BOND KIZLARI


Sinema tarihinin en çok 'tutan' serilerinden biri olan James Bond'un 21'inci filmi Casino Royale, 17 Kasım'da Türkiye'de de gösterime girecek. Filmin en önemli özelliği yeni Bond, Daniel Craig'in ilk kez hem de yanında en yeni Bond Kızı Eva Green ile maceradan maceraya atılacak olması.

Büyük tartışmaların ardından yeni Bond Kızı olarak seçilen Green, İtalyan yönetmen Bernardo Bertolucci'nin keşfi. The Dreamers ile sinemaseverleri büyüleyen Green, pek çok güçlü rakibini geride bırakarak Bond kızı oldu.

Haberin Devamı

Beyazperdenin genç yıldızları için önemli bir basamak Bond Kızı olmak. Ursula Andress'den Sophie Marceau'ya, Diana Rigg'den Michelle Yeoh'a, Jane Seymour'dan Denise Richards'a kadar bir çok güzel yıldız Bond Kızı oldu. Maud Adams, şimdiye kadar iki kez Bond kızı olan ilk ve tek kadın oyuncu olarak tarihi geçti. Oscarlı ilk Bond kızı ise Halle Berry oldu.

Bir de Türk sinema seyircisinin kalbindeki Bond Kızı var: Onu henüz beyazperdede ünlü ajanın yanında izleyemedik ama sinema sitesi  “www.film.gen.tr”nin düzenlediği “Bir Sonraki Bond Kızı Kim Olmalı?” anketine katılan 8 bin kişiden yüzde 45'i gönlündeki Bond Kızı'nın Angelina Jolie olduğunu belirtti. Onu ikinci sırada yüzde 22 oy oranıyla İtalyan yıldız Monica Bellucci izledi.

Hem geçmişin Bond kızlarını hatırlayalım hem de yeni Bond Kızı Eva Green'i tanıyalım istedik.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!