"En büyük vefasızlık burada"

Güncelleme Tarihi:

En büyük vefasızlık burada
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2012 16:07

Geçtiğimiz pazartesi günü 70 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Tuncer Sevi, son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

TUNCER SEVİ SON YOLCULUĞUNA BÖYLE UĞURLANDI - FOTO GALERİ

SEVİ'YE ARKADAŞLARI BÖYLE VEDA ETTİ - WEB TV

Tuncer Sevi için ilk olarak İstanbul Büyükşehir Tiyatroları Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde tören düzenlendi. Törene Sevi’nin tiyatrocu dostları ve yakınları katıldı. Törene katılanlar Sevi’nin Türk bayrağına sarılı naaşı karşısında saygı duruşunda bulundu.

Törende konuşan tiyatro sanatçısı Aliye Uzunağatan, Tuncer Sevi’nin çok iyi bir insan olduğunu söyleyerek "O’nu hep şekerliğiyle, koruyuculuğuyla hatırlayacağız. Nur içinde yatsın. Yolu ışık olsun" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından tiyatrocu dostları, tabuta sarılı Türk Bayrağı’nı kaldırarak tabutun önünden saygı geçişi yaptı. Tören, Sevi için okunan duanın ardından sona erdi. Tuncer Sevi’nin cenazesi, daha sonra Beşiktaş’taki Yıldız Hamidiye Camisi’ne götürüldü. Camideki cenaze törenine gelen Sevi’nin tiyatrocu arkadaşlarından Seyfettin Karahan, "Yeşilçam vardı, ama artık yok. Kırıntıları var, bizler varız. Bizi de insan saymıyorlar. Cenazesine bakın hiç kimse geliyor mu? Hiç olmazsa bir tane jönün gelmesi lazımdı. Tarık Akan, Kadir İnanır çalışıyor gelemezler. Diğerlerinden de gelen yok mu yani? Bu arkadaşın hiç arkadaşı yok mu? Hiç beraber çalıştığı insanlar yok muydu? En büyük vefasızlık örneği burada" dedi.

Böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Tuncer Sevi’yle 5 yıldır birlikte olduğunu söyleyen Saadet Desert ise "Çocuk gibi bir insandı. Bayan arkadaşıyım ama her şeyiydim. Canım yandı. Hastaneye giderken konuşarak gittik. Hiçbir şey yoktu. Ama hastanenin kapısında fenalaşınca doktoru içeri aldı, acile... Çıktı, ’başınız sağ olsun’ dedi" diye konuştu.

Tuncer Sevi’nin cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!