En büyük siyasi terörist Erdoğan

Güncelleme Tarihi:

En büyük siyasi terörist Erdoğan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2007 00:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırşehir’deki mitingde, Başbakan Tayyip Erdoğan’ı "Siyasi tarihimizin en büyük siyasi teröristi ve kundakçısı bizatihi kendisidir" diyerek suçladı. Terme Caddesi’nde halka seslenen Devlet Bahçeli, şunları söyledi:

11 GÜN KALDI Sayın Başbakan satın, elde avuçta ne varsa yabancıya devredin, peşkeş çekin. Ancak unutmayın, yalnızca 11 gününüz kaldı. Ne çalarsanız yalnızca 11 gün çalacaksınız. Sonrasında bir bir hesap vermeye başlayacaksınız. Milliyetçi Hareket geliyor, hesap sorma dönemi başlıyor. Hesap sormazsam namerdim diyorum. Bu TOKİ mitinglerinde Milliyetçi Hareket’e ve şerefli mazisine dil uzatabilme cüretini göstermektedir. Başbakan son dönemde de dengesini kaybetmiş gözüküyor. Son olarak bizi siyasi terörle suçlamaktadır. Siyasi tarihimizin en büyük siyasi teröristi ve kundakçısı bizatihi kendisidir.

Seçim süresince devlet terörü boyutlarına ulaşan hukuk ve ahlak dışı baskı rejimini kurmuştur. Devletin tüm imkanları, AKP’nin emrine sokulmuştur. Emniyet güçleri üzerinde görülmemiş bir baskı kurulmuştur. Devlet memurları AKP’nin siyasi kampanyasına alet edilmiştir. Gerçek bu iken Başbakan’ın bizi siyasi terörle suçlaması tam bir pişkinlik ve yüzsüzlük örneğidir.

OLUMLU GELİŞME Bahçeli Nevşehir mitinginde Cumhurbaşkanı seçim için Erdoğan’ın sonunda gerçeği görerek uzlaşı ve diyalogdan söz etmeye başladığını belirtti. Bahçeli, "Nihayet Başbakan doğruyu bulmuş ve yeni dönemde Cumhurbaşkanı seçerken uzlaşma arayacaklarını söylemiş. Başbakan için önemli bir dönüşme halidir" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!