Emrah'ı stüdyodan kaçıran sorular

Güncelleme Tarihi:

Emrahı stüdyodan kaçıran sorular
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

Her bölümüyle olay yaratan ‘Hülya Avşar Show’un dünkü çekimlerinde Tarkan’ın canlı yayındaki yaptığı gibi ikinci bir ‘çiş’ vakası yaşandı. Hülya Avşar'ın sorularına kızan Emrah, Avşar'ın, ‘‘Niye kıpır kıpır oynuyorsun, çişin mi geldi?’’ sorusuna sert bir şekilde, ‘‘Evet, çişim geldi’’ yanıtını vererek, TEM Stüdyoları'nı terk etti.

Çekimleri birkaç kez durduran Emrah, beğenmediği sorular ve cevapların çıkarılması için programın genel koordinatörü Fatih Aksoy'la pazarlığa girişti. Emrah, kendisini kızdıran bölümlerin yayından çıkarılmayacağını öğrenince de çok bozuldu. Sorulara sıkılan Emrah, sinirlendiğini belli etmemeye çalıştıysa da başaramadı. Bunun üzerine Avşar, sıkıntısının nedenini sordu ve sorularını iğneleyici bir şekilde devam ettirdi. Sorulara daha fazla dayanamayan Emrah, kaçarcasına stüdyoyu terketti. Avşar, Emrah'ın stüdyoyu ter ketmesine bir anlam veremediğini belirtti. İşte çekimlerde Hülya’nın Emrah’ı kızdıran soruları:

Programın açılışında Emrah'ı konuklara tanıtırken; ‘‘Bugünlerde kasetleri çok satıyor, o yüzden çok havalandı...’’

Diyarbakır'da uygulanan bir töreyi hatırlatırken; ‘‘Sizin törelerinize göre, bir kadının kocası öldüğünde gelin, varsa eşinin kardeşiyle evlenirmiş. Senin de ağabeyin ölmüş, yengeni de ortanca kardeşinle evlendirmişlerdi. Bu durumda sıra sana gelirse, sen de yengenle evlenir misin?’’

Çocuk konusunda da, ‘‘Benim çocuğum 4.5 aylık, seninki kaç yaşında?’’






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!