Emniyet Müdürü'ne fuhuş gözaltısı

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdürüne fuhuş gözaltısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2008 18:41

ÇORUM'un Sungurlu İlçesi'nde, jandarma ve polis ekiplerinin ortak düzenlediği fuhuş operasyonunda, aralarında fuhuşa göz yumduğu iddia edilen İlçe Emniyet Müdürü C.A'nın da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. C.A çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Haberin Devamı

Açığa alınan Emniyet Müdürü C.A'nın yerine, geçici olarak Çorum Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ömür Ceylan atandı.

Sungurlu'da yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yapıldığı ihbarlarının ardından bir süredir teknik takibini sürdüren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bugün İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte ortak operasyon yaptı.

Operasyon sonucunda, yabancı uyruklu kadınlara para karşılığında fuhuş yaptırılmasına aracılık ettikleri ileri sürülen Murat Koldaş (26), Erhan Berk (29), Fatih Çağlan (29), Ramazan Büyükkayıkçı (26), Recep Çağlan (28), Nurettin Çağlan (26), Azerbeycan uyruklu kadın Lala Çağlan (36), Salih Karakoç (37) ve Serkan Uzunkaya (29) ile fuhuş olayını bildiği halde buna gözyumduğu ve zanlılarla işbirliği yaptığı iddia edilen İlçe Emniyet Müdürü C.A da gözaltına alındı. Zanlılar, sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Operasyonda fuhuş yapan 4 kadın da ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Operasyonun ardından Sungurlu'ya gelen Çorum Emniyet Müdürü İsmail Karaman da ilçeye giderek bizzat sorguya katıldı. Emniyet Müdürü Karaman, konunun çok hassas olduğunu belirterek açıklama yapmaktan kaçındı.

İlçe Emniyet Müdürü C.A'nın fuhuş operasyonunda gözaltına alınması ilçe halkını şoke etti. Açığa alınan C.A'nın yerine, geçici olarak Çorum Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ömür Ceylan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

C.A TUTUKLANDI

Haberin Devamı

İlçe Emniyet Müdürü C.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme  tarafından tutuklandı.

Emniyet Müdürü'nün tutuklanması ilçede büyük yankı buldu. Operasyonu yürüten İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği'nin önümüzdeki günlerde de konuyla ilgili başka kişileri gözaltına alabileceği ileri sürüldü. İlçe Emniyet Müdürü C.A. birlikte gözaltına alınan diğer 9 kişinin ise yarın adliyeye gönderilmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!