Emmy ödüllerinde en iyiler

Güncelleme Tarihi:

Emmy ödüllerinde en iyiler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2004 12:17

Bu yıl 56'ncı kez düzenlenen Emmy Ödülleri, yapılan törenle sahiplerini buldu. En iyi dizi ödülünü drama dalında "The Sopranos" aldı.

Haberin Devamı

The Sopranos drama dalınde en iyi dizi ödülünü kazandı, James Spader The Practice'deki performansıyla drama dalında en iyi erkek oyuncu seçildi. Sex and the City'nin yıldızı Sarah Jessica Parker da komedi dalında en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandı.

Amerikalı seyircinin en çok beğenisini kazanan televizyon dizileri arasında ön sıralarda yer alan “The Sopranos”,  drama dalında en iyi dizi ödülünü aldı.

HBO kanalında yayımlanan dizilerin üstünlüğünün göze çarptığı törende, komedi dalında en iyi dizi ödülüne, “Arrested Development” layık görüldü.

Drama dalında en iyi aktör ödülü,  “The Practice”deki rolüyle James Spader'a, komedi dalında en iyi aktör ödülü de “Fraiser” dizisindeki performansıyla Kelsey Grammer'a verildi.

Drama dalında en iyi kadın oyuncu olarak “The West Wing”de oynayan Allison Janney, komedi dalında en iyi kadın oyuncu olarak ise ”Sex and the City”de oynayan Sarah Jessica Parker seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!