Emeklilere 2020 bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?

Güncelleme Tarihi:

Emeklilere 2020 bayram ikramiyesi ne zaman verilecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2020 12:23

Kurban ve Ramazan bayramlarında emeklilere verilen 1000 liralık ikramiyenin 2020 Ramazan bayramı öncesi ne zaman verileceği merak konusu oldu. Mübarek Ramazan ayına kısa bir süre kala araştırmalarına hız veren milyonlarca emekli, konuya ilişkin yapılan resmi açıklamalar ile basında yer alan haberleri takip ediyor. Peki, Emeklilere 2020 bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?

Haberin Devamı

Emeklilere bayram ikramiyesi ödemelerinde geri sayım başladı. Yılda iki defa verilen bayram ikramiyeleri ile emekli vatandaşlar bayrama rahat bir nefes alarak giriyordu. Milyonlarca emekli şimdi ise 2020 Ramazan bayramı ikramiyesinin ödeneceği tarihe odaklandı. İşte, konuya dair merak edilenler...

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emeklilere Ramazan Bayramı için mayıs ayında ödenecek bin lira ikramiyenin nisan ayında verileceğini bildirdi.

Emeklilere 2018'den itibaren dini bayramlarda bin lira ikramiye vermeye başladıklarını da hatırlatan Selçuk, "Bu konuda önümüzdeki Ramazan Bayramı ile ilgili müjde niteliğinde bir karar aldık. Emeklilerimize, Ramazan Bayramı için mayıs ayında ödenmesi gereken bin liralık bayram ikramiyelerini nisan ayında vereceğiz." dedi.

Haberin Devamı

Net tarih bilgisi belli olduğu takdirde haberimizde yer vereceğiz.

BAKMADAN GEÇME!