Emekli öğretmen mikser altında kaldı

Güncelleme Tarihi:

Emekli öğretmen mikser altında kaldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2009 16:56

Kadıköy’de karşıdan karşıya geçmek isteyen emekli öğretmen Şükrü Ender Alpay bir beton mikserinin altında kalarak feci şekilde can verdi.

Kaza saat 13.30 sıralarında Kadıköy Göztepe Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinde, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki trafik ışıklarında meydana geldi.34 EN 8891 plakalı beton mikserinin şoförü 35 yaşındaki Hüseyin Özdemir ışıklarda durmak istediği sırada aracın lastiklerinin bir şeyin üzerinden geçtiğini fark etti. Mikseri durdurarak araçtan inen Özdemir lastiklerin arasında bir kişinin kaldığını gördü. Olay yerine gelen polis ekipleri başı ezilerek feci şekilde hayatını kaybeden kişinin emekli öğretmen Şükrü Ender Alpay olduğunu belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ceset hastane morguna kaldırılırken, alkol kontrolünden geçirilen sürücü Özdemir ifadesi alınmak üzere Göztepe Polis Merkezi’ne götürüldü. Özdemir’in ifadesinde ölen Şükrü Ender Alpay’ı görmediğini ve aracının bir şeylerin üzerinden geçtiğini fark ederek durduğunu söylediği öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!