Emekli bekçi tartıştığı eşi ve gelinini öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Emekli bekçi tartıştığı eşi ve gelinini öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2008 16:07

TEKİRDAĞ’ın Çerkezköy İlçesi'ne bağlı Karaağaç Beldesi’nde, emekli bekçi Tacettin Vural (58), kahvaltı sırasında tartıştığı eşi ve gelinine beylik tabancasıyla kurşun yağdırdı. Gelini Gözde Vural (20) olay yerinde, eşi Makbule Vural (55) ise hastaneye kaldırılırken ölen Vural, olaydan sonra jandarmaya teslim oldu.

Haberin Devamı

Tacettin Vural, bu sabah kahvaltıda eşi Makbule Vural ve gelini Gözde Vural ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Tacettin Vural, belinden çıkardığı beylik tabancası ile eşi ve gelinini kurşun yağmuruna tuttu. Vücutlarının çeşitli yerlerine 3'er kurşun isabet eden kadınlardan Gözde Vural olay yerinde ölürken, ağır yaralanan ve silah sesini duyarak eve gelen komşularının çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen Makbule Vural yolda hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan Tacettin Vural, daha sonra suç aleti tabancayla birlikte Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu.

Makbule ve Gözde Vural'ın cenazeleri otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olay yerine gelen Vural Ailesi'nin yakınları sinir krizleri geçirdi. Zanlı Tacettin Vural'ın sorgusu sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!